Μπήκε δυνατά στην διεκδίκηση της πρώτης πεντάδας

Ροδωπού Ηρακλής Νεροκούρου | 30 Οκτωβρίου 2016, 19:02

«Φωτιά» στον 1ο όμιλο έχει βάλει ο Ηρακλής Νεροκούρου που πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Κολυμπάρι με 2-0, κόντρα στα Ροδωπού και πλέον έχει μπει γερά στην μάχη για την είσοδο στον όμιλο τίτλου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα των Νεροκούρου βρίσκεται στους 6 βαθμούς και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την πρώτη πεντάδα που απέχει τρεις βαθμούς αυτή την στιγμή.

Η σημερινή αναμέτρηση κρίθηκε με τα δύο γκολ που σημείωσε σε κάθε ημίχρονο ο Κουντούρης, από ισάριθμες πάσες του Αγγέλου.

Στο 15’ από μπαλιά του Αγγέλου, ο Κουντούρης μπήκε μόνος του στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε για το 0-1 του Ηρακλή.

Με την έναρξη της επανάληψης και πάλι από πάσα του Αγγέλου, ο Κουντούρης “σφράγισε” το πέρασμα του Ηρακλή από το Κολυμπάρι, κάνοντας το τελικό 0-2.

Διαιτητής: Κανελάκης

Βοηθοί: Μωραϊτης-Αποστολάκης

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Κοκκινάκης, Καλογεράκης, Τόμα, Β.Βασίλεφ (67’ Τσαβαρής), Παπαδάκης, Α.Παπαδημητρίου (46’ Μαλαξιανάκης), Ρουστέμι, Μαναρώλης, Γιανναράκης, Γ.Παπαδημητρίου (72’ Περουλάκης), Δράκος

Ηρακλής Νερ. (Γιάννης Μηνάς): Κελαϊδής, Αγγελάκης, Μαυροδήμος, Γεωργανάς, Λειβαδιωτάκης, Μανουσάκης, Παπαδάκης, Αγγέλου (75’ Τωμαδάκης), Καλυκάκης (70’ Τάνταρος), Γουνάκης (85’ Αμαξόπουλος), Κουντούρης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis