Μπερνεάνου τελικώς ο… αντι-Παγανιάς

Πλατανιάς | 30 Ιουνίου 2016, 16:29

Αλλαγή απ’ ό,τι φαίνεται προκύπτει στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, με τον Γιώργο Μπερνεάνου να προορίζεται ως ο αντικαταστάτης τελικώς του Κώστα Παγανιά!

Μάλιστα, ο Μπερνεάνου ήταν παρών στην έναρξη της προετοιμασίας του Πλατανιά την Τετάρτη και ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΠΑΕ, φαινόταν ξεκάθαρα.

xekinima5

Ο Μπερνεάνου όρθιος από αριστερά στην πρώτη φετινή συγκέντρωση της ομάδας του Πλατανιά.

Τώρα, ο Μπερνεάνου είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων του Κισσαμικού. Θεωρείται πολύ δραστήριος και ικανός πάνω στον τομέα του και σίγουρα η προοπτική που του παρουσιάζεται να εργαστεί στη Σούπερ Λιγκ και δη στον Πλατανιά είναι πολύ μεγάλη.

Από εκεί και πέρα, αναμενόμενα, ο Γκολέμης παρότι έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Παγανιά, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΡΝΕΑΝΟΥ

Ο “Μπέρνε” όπως τον αποκαλούσαν μέχρι πρότινος στο Καστέλι, αυτές τις ημέρες διοργανώνει με ιδιαίτερη επιτυχία το Summer Goalkeeper Camp το οποίο πραγματοποιεί στη Μοναχή Ελιά. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την προπονητική και η πρώτη του ενασχόληση ήταν στην Ακαδημία του Ντίνου Κούη στη Θεσσαλονίκη ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην Αμερική. Εργάστηκε στην Tottenham Hotspurs στη Φλόριντα, ασχολήθηκε με την προπόνηση αναπτυξιακών ηλικιών και ειδικεύτηκε στους τερματοφύλακες. Στα Χανιά είχε έρθει ως ποδοσφαιριστής του Κρ. Αστέρα αλλά μετά από λίγο καιρό βρέθηκε στην Επισκοπή ως προπονητής τερματοφυλάκων. Ακολούθησε η παρουσία του στον Κισσαμικό και τώρα ο Πλατανιάς.

Από το 2014 έχει τη δική του Σχολή Τερματοφυλάκων, την 4Goalkeepers (4GK), για τερματοφύλακες ανεξαρτήτου συλλόγου και ηλικίας.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad