Μπερνεάνου: Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε κάτι θετικό στην Τρίπολη

Πλατανιάς | 9 Οκτωβρίου 2016, 21:15

Δηλώσεις για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα του Πλατανιά με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη παραχώρησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Κισσαμικό ο Γιώργος Μπερνεάνου.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πλατανιά είπε συγκεκριμένα τα εξής: «Οι στόχοι είναι πάντα ίδιοι, να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί, συγκεντρωμένοι και καλοί, όπως είμαστε κάθε εβδομάδα. Ξέρουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Εμείς όμως αν είμαστε αυτοί που πρέπει σίγουρα θα έχουμε κάτι θετικό».

Για το αν αποτελεί παγίδα το γεγονός ότι ο Αστέρας δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα και ο Πλατανιάς από την άλλη είναι αήττητος: «Γι’ αυτό παίζει ρόλο η συγκέντρωση που θα δοθεί τη συγκεκριμένη στιγμή. Μη ξεχνάτε ότι είναι ακόμη αρχή του πρωταθλήματος. Πολλές ομάδες μπορεί να μη ξεκίνησαν καλά αλλά η πορεία θα δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο. Εμείς δεν στεκόμαστε στο ξεκίνημα που κάναμε, από την αρχή της προετοιμασίας έχουμε βάλει τους στόχους για τη φετινή σεζόν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το φιλικό με τον Κισσαμικό: «Αυτή την εβδομάδα είχαμε την ευκαιρία λόγω της διακοπής να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν. Σίγουρα ο Κισσαμικός είναι μία ανταγωνιστική ομάδα και πολλές φορές -ξέρετε- η κατηγορία δεν παίζει ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Εκμεταλλευτήκαμε όλη την εβδομάδα ώστε να δουλέψουμε όσο γίνεται περισσότερο και να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα που έχουμε το ερχόμενο Σάββατο».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad