Μπαξεβάνος: Βγάζουμε με άνεση “πράγματα” στο γήπεδο

Χανιά | 27 Απριλίου 2016, 20:30

Στο άγχος που… δεν είχε η ομάδα του εν αντιθέσει με τον Αγροτικό Αστέρα, στάθηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Σπύρος Μπαξεβάνος τονίζοντας ότι οι παίκτες του καταφέρνουν κι αποδίδουν αρκετά καλά.

/Bella Pizza

Επίσης τόνισε ότι, «πρέπει να διατηρήσουμε την καλή εικόνα μέχρι το τέλος, να τερματίσει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Στην αρχή ο Σπύρος Μπαξεβάνος ευχαρίστησε τον προπονητή του Αγρ. Αστέρα, Κώστα Γεωργιάδη που είχε προηγουμένως μιλήσει με πολύ καλά λόγια γι’ αυτόν και την ομάδα του Κισσαμικού. «Να ευχαριστήσω τον Κωστή (σ.σ. Γεωργιάδη) για τα καλά του λόγια. Ο Κωστής είναι φίλος και σε κάποια πράγματα ίσως να υπερβάλει λίγο. Σπουδαίος προπονητής δεν είμαι, εκπαιδευόμενος είμαι ακόμα κι εγώ μαθαίνω, όλοι μαθαίνουμε. Πάντως να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μία ομάδα που από τη στιγμή που ανέλαβε ο Κώστας έχει κάνει μία αξιέπαινη πορεία και από εκεί που ήταν σε χαμηλή βαθμολογική θέση νομίζω ότι τώρα κοιτάει τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα από τη στιγμή που πήρε την ομάδα και την καθοδηγεί».

Mpaksevanos Georgiadis

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος στις δηλώσεις του, ενώ δίπλα του είναι ο προπονητής του Αγρ. Αστέρα, Κώστας Γεωργιάδης.

Για το παιχνίδι και τη νίκη του Κισσαμικού: «Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε να δείξουμε αντίδραση από την προηγούμενη εμφάνιση που είχαμε την Κυριακή στην Ελευσίνα, που νομίζω ότι μπορεί να έκανε το χειρότερο παιχνίδι που έχει κάνει ποτέ η ομάδα μας. Είχαμε κάνει προγραμματισμό για αυτά τα δύο παιχνίδια επειδή ξέραμε ότι ήταν κοντά, Κυριακή-Τετάρτη, αλλά κι ότι ο Αγροτικός Αστέρας δεν θα παίξει παιχνίδι την Κυριακή και θα έρθει με πιο φρέσκα πόδια από εμάς και επιλέξαμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της Ελευσίνας και κάποιοι άλλοι να αγωνιστούν σήμερα σε αυτό. Νομίζω ότι δικαιωθήκαμε και από την εικόνα και από το αποτέλεσμα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά παρότι ο καιρός ήταν δύσκολος και είχε ζέστη. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα παίζουν με μεγαλύτερη πίεση από αυτή που παίζουν οι δικοί μας. Οι δικοί μου ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή έχουν την άνεση να βγάζουν πράγματα μέσα στο γήπεδο. Αυτή την εικόνα εγώ θέλω να βλέπω, αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Το είπα και το ξαναλέω ότι πρέπει να διατηρήσουμε την καλή εικόνα μέχρι το τέλος, να τερματίσει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα κι εκεί να πάμε να “κυνηγήσουμε” πράγματα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Κώστα και να πετύχει η ομάδα του τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο εύκολα και να ευχηθώ σε όλους καλή Ανάσταση και υγεία σε όλον τον κόσμο, που είναι και το κυριότερο».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad