Μπαξεβάνος: Το γκολ, το μόνο που μας έλειψε

Χανιά | 24 Ιαν 2016, 21:22

Το γεγονός ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από το 0-1 της Κέρκυρας εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Σπύρος Μπαξεβάνος για τον Κισσαμικό, τονίζοντας ότι αυτό το οποίο έλειψε από την ομάδα του ήταν το γκολ.

Σύμφωνα με όσα είπε: «Να ευχαριστήσω τον Αλέκο (σ.σ. Βοσνιάδη) για τα καλά του λόγια για την ομάδα μας, αλλά τα καλά λόγια δεν φτάνουν. Θέλαμε το κάτι παραπάνω σήμερα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που αγωνίστηκε. Νομίζω ότι η προσπάθειά τους ήταν αξιέπαινη και το μόνο που τους έλειπε, ήταν ένα γκολ, για να μπορέσουμε τουλάχιστον να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος δεν ήρθε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς.

Το ξέρουμε όλοι ότι η Κέρκυρα είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε… Εμείς λίγο αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή και βρεθήκαμε να χάνουμε από μία άτυχη φάση, από ένα αυτογκόλ. Δημιουργήσαμε και τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, για να μπορέσουμε να πετύχουμε και εμείς κάποιο τέρμα. Δεν ήρθε, συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μπροστά.

Να δώσω συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Την προηγούμενη Κυριακή το αποτέλεσμα ήρθε στο τελευταίο λεπτό, σήμερα δεν τα καταφέραμε και θα πάμε να κυνηγήσουμε στο επόμενο παιχνίδι ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad