Μπαξεβάνος: Το αποτέλεσμα δεν πρέπει να μας ξεγελά

Χανιά | 10 Αυγούστου 2016, 11:29

Πολύ ευχαριστημένος εμφανίζεται ο Σπύρος Μπαξεβάνος μετά τη νίκη της ομάδας του στο φιλικό επί του Πλατανιά. Παρόλα αυτά, όπως τονίζει ο κόουτς του Κισσαμικού, το αποτέλεσμα δεν ξεγελάει τον ίδιο και τους παίκτες του.

Επίσης, ο Σπ. Μπαξεβάνος ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του θα εντάξει στο δυναμικό της τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Σίλβα που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο φιλικό.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει: «Τα αποτελέσματα δεν μετράνε. Αυτή την περίοδο όλοι λένε ότι είναι ο… μήνας του μέλιτος. Εκεί που θα μετρήσουν είναι στο πρωτάθλημα, εκεί που θα είναι οι βαθμοί που θα “καίνε”. Για μένα ήταν πολύ καλή η εικόνα, η διάθεση και η προσπάθεια όλων των παιδιών. Προσπάθησαν να βγάλουν κάποια πράγματα απέναντι σε μία ομάδα που είναι σαφώς πιο έτοιμη από μας. Το αποτέλεσμα δεν πρέπει να μας ξεγελάει, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί ένα και δύο γκολ στο α’ ημίχρονο με τα δοκάρια που είχε ο Πλατανιάς. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά που έχουμε κάνει. Σίγουρα είμαστε κουρασμένοι και μπορούμε να βγάλουμε κι άλλα πράγματα στο γήπεδο, αλλά αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι ότι δουλεύουμε με σκοπό να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, που έχουν πει ότι θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου. Είδαμε κάποια πράγματα και κάποιες αδυναμίες, που σίγουρα έχουμε αρκετές, αλλά ο χρόνος είναι με το μέρος μας και υπάρχει η διάθεση κι η θέληση να τα βελτιώσουμε όλα αυτά τα κομμάτια».

Για τα νέα πρόσωπα, τους παίκτες που δοκιμάστηκαν, όπως ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Σίλβα και αν αποτελεί κίνητρο ένας αγώνας απέναντι σ’ έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας: «Πάντα υπάρχει κίνητρο όταν παίζεις με έναν αντίπαλο που είναι σε υψηλότερη κατηγορία από εσένα. Σίγουρα βγάζεις ένα πρόσωπο διαφορετικό και θέλεις να δείξεις ότι είσαι ικανός κι εσύ για μεγάλα πράγματα. Ο Τιάγκο άφησε καλές εντυπώσεις και είναι ένα παιδί που και στην προπόνηση δείχνει καλά στοιχεία. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρέπει να αποκτηθεί και θα προχωρήσουμε στην απόκτησή του. Με αυτό τον σκοπό ήρθε στην ομάδα. Μέρα με τη μέρα θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad