Μπαξεβάνος: Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Χανιά | 12 Μαρτίου 2016, 22:00

Δίκαιο χαρακτήρισε το 0-0 στις δηλώσεις του ο Σπύρος Μπαξεβάνος για τον Κισσαμικό συγχαίροντας τους παίκτες για την προσπάθειά τους απέναντι στη Λαμία.

/Bella Pizza

Ξεκινώντας, ο κόουτς της χανιώτικης ομάδας ευχαρίστησε τον Δημήτρη Σπανό, που προηγουμένως είχε μιλήσει με καλά λόγια για εκείνον: «Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη (σ.σ. Σπανό) για τα καλά του λόγια για την ομάδα και για μένα προσωπικά και να του ευχηθώ από την πλευρά μου ό,τι καλύτερο και ομάδα του και την προπονητική του καριέρα», τόνισε ο τεχνικός του Κισσαμικού.

Και, στη συνέχεια, για το ματς είπε: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι οποίες προσπάθησαν πάρα πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με ελαφρά υπεροχή από την ομάδα της Λαμίας. Οι καταστάσεις για να δημιουργηθεί κάποιο τέρμα ήταν λίγες στη δική μας περιοχή, αλλά εξίσου λίγες ήταν και στην αντίπαλη περιοχή. Για μένα είναι δίκαιο αποτέλεσμα το 0-0. Είχαμε πει μέσα στην εβδομάδα ότι θέλουμε να κάνουμε μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη, κάτι που δεν έχουμε καταφέρει στο πρωτάθλημα. Θέλαμε να κερδίσουμε μία καλή ομάδα όπως η Λαμία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παρ’ όλα αυτά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Σε ένα ακόμα παιχνίδι έδειξαν ότι είναι άξια σε αυτή την κατηγορία και μπορούν να κοιτάνε στα μάτια καλές ομάδες αυτής της κατηγορίας. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε τη δική μας προσπάθεια. Θέλουμε να υπάρχει κίνητρο και το λέμε συνέχεια μέσα στ’ αποδυτήρια, να μπορέσει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται η ομάδα στην πρώτη της χρονιά σε επαγγελματική κατηγορία. Συγχαρητήρια και πάλι στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν για να πετύχουν κάτι καλό σε αυτό το παιχνίδι».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad