Μπαξεβάνος: Θα άλλαζα αυτή τη νίκη με τον ΟΦΗ!

Χανιά | 27 Οκτωβρίου 2016, 20:06

Ο ΟΦΗ βρίσκεται ήδη στο... μυαλό και στις σκέψεις των ανθρώπων του Κισσαμικού, με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να επισημαίνει στις δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Πανσερραϊκό ότι αν μπορούσε θα άλλαζε αυτή τη νίκη με το ματς της Δευτέρας!

 

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο τεχνικός του Κισσαμικού είναι τα εξής: «Επιτέλους ξεκινήσαμε με ένα παιχνίδι Κυπέλλου, μετά από τόσο καιρό προετοιμασίας! Θέλω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, ειδικά από την εμφάνιση της ομάδας. Ήταν κάτι το οποίο με άγχωνε μετά από τόσο καιρό προετοιμασίας, το πώς θα εμφανιστούμε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Νομίζω ότι η εικόνα και το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια των παιδιών όλο αυτό το διάστημα. Από εκεί και πέρα σίγουρα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η έναρξη του πρωταθλήματος τη Δευτέρα στην έδρα μας, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Για να μη πω ότι θα άλλαζα μία νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με τη σημερινή, θα το προτιμούσα. Σε αυτό στο οποίο πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία εμείς το προπονητικό τιμ είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε λίγο τον ενθουσιασμό των παιδιών χαμηλά και από την εικόνα και από τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Πανσερραϊκού, του φίλου μου του Παναγιώτη (σ.σ. Διλμπέρη). Νομίζω ότι ο Παναγιώτης είναι εδώ πέρα για να κάνει καλά πράγματα, είναι πολύ καλός φίλος μου. Ξέρω ότι είναι πολύ συστηματικός, καλός προπονητής πάνω απ’ όλα και το κυριότερο είναι τίμιο και αγνό παιδί και τον αγαπάω κιόλας πάρα πολύ. Τον στεναχώρησα σήμερα αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Έχουμε έναν μακρύ γυρισμό εμείς, θα γυρίσουμε Σαββάτο πρωί στα Χανιά και θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε όσο πιο καλά γίνεται για το παιχνίδι της Δευτέρας. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή αρχή πάνω απ’ όλα στον Πανσερραϊκό και στον Παναγιώτη».

Για το αν έπαιξε ρόλο η κόκκινη στο ματς, αν και ο Κισσαμικός ήταν ούτως ή άλλως καλός στο πρώτο ημίχρονο: «Πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί το είδαμε και κάποια στιγμή ότι υπήρχε και κάποια κούραση σ’ εμάς στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα είχαμε και την εικόνα και τις ευκαιρίες και το τέρμα πριν δεχθεί την κόκκινη ο Πανσερραϊκός. Αλλά σίγουρα θα ήταν διαφορετικό ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που παίζει με ισαριθμία απ’ ό,τι με λιγότερο παίκτη. Υπήρχε καλή διαχείριση αν και υπήρξε ένας εκνευρισμός όσο δεν ερχόταν το δεύτερο γκολ υπέρ μας. Νομίζω τέλος καλό, όλα καλά».

 

Estrella
/psiloritischania