Μπαξεβάνος: Τα παιδιά το πίστεψαν και επιβραβεύτηκαν στις καθυστερήσεις

Χανιά | 26 Μαρτίου 2017, 19:16

"Μπλακ-άουτ" έπαθε ο Κισσαμικός, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπαξεβάνο, μετά το γκολ της ισοφάρισης από την Αναγέννηση στο 39’ αλλά οι παίκτες του –όπως τόνισε- πίστεψαν μέχρι το τέλος στη νίκη και επιβραβεύτηκαν στις καθυστερήσεις.

/Bella Pizza

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 46χρονος προπονητής του Κισσαμικού: «Είπαμε μετά το παιχνίδι με τη Σπάρτη που πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό για εμάς ότι αυτό ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ και νομίζω ότι φάνηκε κι από τον τρόπο που μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, στα πρώτα 35 λεπτά, όπου παίζαμε καλά, είχαμε την πλήρη υπεροχή, δημιουργήσαμε τις καταστάσεις, είχαμε πετύχει το γκολ και μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει και το παιχνίδι εκεί πέρα πιο νωρίς. Από τη στιγμή που μπήκε το γκολ (το 1-1) στο 39’ νομίζω ότι φάνηκε και η πίεση που είχαν τα παιδιά μέσα στον αγωνιστικό χώρο από το να θέλουν τόσο πολύ τη νίκη. Νομίζω ότι πάθαμε “μπλακ-άουτ” από εκεί και πέρα και φάνηκε νομίζω και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχαμε μία υπεροχή, τελείως ανούσια βέβαια χωρίς να δημιουργούμε τις καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα το πίστεψε, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και να τους δώσω συγχαρητήρια και επιβραβεύτηκαν στις καθυστερήσεις με ένα γκολ του Δημήτρη (Τσερκέζου), ο οποίος μας έχει δώσει κι άλλους βαθμούς και μας τους έδωσε και σήμερα. Πάντως η προσπάθεια είναι συλλογική, όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Είναι ένα παιχνίδι που μας δίνει καινούριο αέρα για τη συνέχεια και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτή η ομάδα δεν είναι γι’ αυτή τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται, είναι για κάτι παραπάνω. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι να συνεχίσουμε, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να δούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, όπου κι εκεί πέρα ο Αιγινιακός “καίγεται” για τους βαθμούς, να πάρουμε κι από εκεί ό,τι καλύτερο μπορούμε. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου, όλους από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που μπήκε αλλαγή, για την προσπάθεια. Να ευχηθώ στην ομάδα της Καρδίτσας, που έδειξε ειδικά μετά το 35’ μία πολύ καλή εικόνα, καλή συνέχεια και να πετύχει κι αυτή τους στόχους που έχει θέσει στην κατηγορία».

Για το αν το άγχος υπήρχε με δεδομένο ότι ήταν μονόδρομος η νίκη λόγω των δύο εκτός έδρας αγώνων που ακολουθούν ώστε να έχει η ομάδα ένα “μαξιλαράκι ασφαλείας” από τη ζώνη του υποβιβασμού: «Αυτό ήταν να μπορέσουμε από τη ζώνη του υποβιβασμού να απέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί σου δίνει μεγαλύτερη σιγουριά στο να παίζεις. Αυτό ήταν που μας έδωσε σήμερα αυτή η νίκη και πιστεύω ότι θα μας φανεί και στη συνέχεια και μέσα στον αγωνιστικό ρυθμό που θα έχουμε και μέσα στη βαθμολογική συγκομιδή που είναι το πιο σημαντικό για τις ομάδες».

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad