Μπαξεβάνος: Συγκινητική η προσπάθεια των παιδιών

Χανιά | 22 Φεβρουαρίου 2017, 20:22

Συγκινητική χαρακτήρισε την προσπάθεια των παικτών του, ειδικότερα μετά τη γρήγορη αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Μάντζη, ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που μοίρασε συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη δύναμη που έδειξαν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναφορικά με τη δύσκολη συνέχεια ο 46χρονος προπονητής τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να δείξουν και εντός των τεσσάρων γραμμών ότι δεν τους αξίζει η βαθμολογική θέση που έχουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Όντως ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί ερχόμασταν από ήττες. Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε πει μετά από αυτό με τον Πανσερραϊκό ότι εμείς πρέπει οπωσδήποτε να το πάρουμε. Υπήρχε ιδανικό ξεκίνημα από την ομάδα και με το γκολ και με τη διάθεση, την αγωνιστικότητα, μπήκαμε στα πρώτα λεπτά και ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Από εκεί και πέρα ήρθε η κόκκινη κάρτα και από απειρία του Βασίλη, από μη εξυπνάδα ίσως και από τήρηση κατά γράμμα του νόμου από τον διαιτητή και τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς. Πήρε τον έλεγχο η ομάδα του Αχαρναϊκού, είχε την κατοχή της μπάλας σε μεγάλο ποσοστό, αλλά νομίζω δεν δημιούργησε τόσες ευκαιρίες ώστε να πετύχει κάποιο τέρμα. Η προσπάθεια των παιδιών, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, ήταν συγκινητική. Συγχαρητήρια και για την προσπάθεια και για τη δύναμη που έδειξαν σε ένα παιχνίδι που το χρειαζόμασταν για να ανεβούμε και βαθμολογικά και ψυχολογικά, γιατί πάλεψαν όπως είπαμε στο ημίχρονο, ότι πρέπει να παλέψουν και να τρέξουν και για τον συμπαίκτη τους, τον Μάντζη. Τέλος καλό, όλα καλά, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε το δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και ξεκινάμε με τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ, τη Λαμία, τον Άρη κι έχουμε ενδιάμεσα και το παιχνίδι που “χρωστάμε” με τα Τρίκαλα. Βλέπουμε πιο αισιόδοξα την επόμενη μέρα και από εκεί και πέρα να πάμε να δείξουμε ότι αυτή η βαθμολογική θέση που είμαστε πραγματικά δεν μας αξίζει. Αυτή η ομάδα, αυτά τα παιδιά, το πιστεύω ότι έχουν πολλές δυνατότητες και ικανότητες για κάτι καλύτερο. Απλά ο καθρέφτης είναι μέσα στο γήπεδο και πρέπει κάθε αγωνιστική να το δείχνουμε εκεί μέσα».

 

karta antonis garden
/psiloritischania