Μπαξεβάνος: “Ευχαριστώ” τους κυρίους που με βρίζανε από το 1ο μέχρι και το τελευταίο λεπτό

Χανιά | 18 Δεκεμβρίου 2016, 20:38

Πεντακάθαρη και άξια χαρκτηρίζει τη νίκη στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που τονίζει ότι έζησε ένα πολύ δύσκολο απόγευμα, καθώς οι γηπεδούχοι τον έβριζαν από το... 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, για την επίμαχη φάση, στο γκολ του Θέου, ο τεχνικός του Κισσαμικού τονίζει τα εξής: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η διαμαρτυρία από την πλευρά της ομάδας της Καρδίτσας. Σίγουρα κάνουν τα παιδιά την προσπάθειά τους κι αυτοί, αλλά νομίζω ότι στη φάση του γκολ άδικα διαμαρτύρονται. Εγώ βλέπω δύο ποδοσφαιριστές -επειδή λένε ότι σταματάνε- που προσπαθούν να κόψουν τον Γιώργο Θέο, συν τον τερματοφύλακα! Νομίζω ότι η αδυναμία των αμυντικών να τον κόψουν καλύπτεται από την άδικη για μένα κατηγορία της ομάδας της Καρδίτσας».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σπ. Μπαξεβάνου είναι οι εξής: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη. Για εμένα ήταν πεντακάθαρη και άξια νίκη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η διαμαρτυρία από την πλευρά της ομάδας της Καρδίτσας. Σίγουρα κάνουν τα παιδιά την προσπάθειά τους κι αυτοί, αλλά νομίζω ότι στη φάση του γκολ άδικα διαμαρτύρονται. Εγώ βλέπω δύο ποδοσφαιριστές -επειδή λένε ότι σταματάνε- που προσπαθούν να κόψουν τον Γιώργο Θέο, συν τον τερματοφύλακα. Νομίζω ότι η αδυναμία των αμυντικών να τον κόψουν καλύπτεται από την άδικη για μένα κατηγορία της ομάδας της Καρδίτσας. Να… ευχαριστήσω, εκτός από τον πρόεδρο που προς τιμήν του ο κύριος είχε άψογη συμπεριφορά, αυτούς που ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν ξέρω αν ήταν παράγοντες της Αναγέννησης, που με έβριζαν από το 1ο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. “Ευχαριστώ πολύ”. Συγχαρητήρια στα παλικάρια μας που πήραν την πανάξια νίκη».

baxevanos kourellas

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Ήταν κάκιστος ο αγωνιστικός χώρος και το ξέραμε. Ξέραμε ότι η δύναμη της ομάδας της Καρδίτσας είναι τα ψηλά παιδιά και οι στατικές φάσεις που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και νομίζω ότι από εκεί δημιουργήθηκαν οι όποιες καταστάσεις στη δική μας εστία. Είχε τις ευκαιρίες της, αλλά θέλεις και τύχη για να πάρεις το αποτέλεσμα και ειδικά τώρα σε έναν τέτοιο κακό αγωνιστικό χώρο μπορεί τα τελειώματα τους να ήταν καλύτερα, αν ήταν καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος. Δεν αντιλέγει κανείς».

karta antonis garden
/psiloritischania