Μπαξεβάνος: Προσπαθούμε να κρατήσουμε το μπάτζετ πιο χαμηλά από πέρσι

Χανιά | 22 Ιουλίου 2016, 21:46

Δηλώσεις στο Ηράκλειο παραχώρησε ο Σπύρος Μπαξεβάνος κάνοντας τα πρώτα του σχόλια για την ομάδα που ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Ο τεχνικός του Κισσαμικού μίλησε στο ραδιόφωνο του Athletic Radio και αναφορικά με τις ετοιμασίες που υπάρχουν για τη δημιουργία του ρόστερ για τη νέα περίοδο, είπε τα εξής σημαντικά: «Είμαστε συγκρατημένοι, προσπαθούμε να κρατήσουμε το μπάτζετ πιο χαμηλά από πέρυσι και αυτό δείχνει ότι η ομάδα θα κυνηγήσει την παραμονή. Σίγουρα, θέλουμε να εμφανίσουμε και πάλι ένα καλό πρόσωπο. Δεν πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε από τους στόχους μας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς του Κισσαμικού έχουν ως εξής:

Για την πορεία του Κισσαμικού στο προηγούμενο πρωτάθλημα: «Αν μας έλεγαν ότι θα τερματίζαμε στην έκτη θέση κανένας δεν θα το πίστευε. Η ομάδα είχε σταθερότητα, όλοι δούλευαν γι’ αυτόν τον σκοπό. Έξω από τον αγωνιστικό χώρο δεν υπήρχαν προβλήματα και είδαμε πόσες ομάδες αντιμετώπισαν αυτά τα ζητήματα. Εκεί ήταν και η ουσία και εμείς μπορέσαμε να έχουμε αυτήν την πορεία».

Για τους στόχους του Κισσαμικού στο νέο πρωτάθλημα: «Φέτος θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο Κισσαμικός δεν είναι πλέον νέα ομάδα, μας ξέρουν και μας υπολογίζουν περισσότερο. Υπάρχουν ομάδες με προβλήματα αλλά και εκείνες που έχουν ενισχυθεί. Και πάλι φέτος, πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή στη Φούτμπολ Λιγκ. Είμαστε συγκρατημένοι, προσπαθούμε να κρατήσουμε το μπάτζετ πιο χαμηλά από πέρυσι και αυτό δείχνει ότι η ομάδα θα κυνηγήσει την παραμονή. Σίγουρα, θέλουμε να εμφανίσουμε και πάλι ένα καλό πρόσωπο. Δεν πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε από τους στόχους μας».

Για την μέχρι τώρα μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας κι αν αυτή είναι “φτωχή”: «Κινούμαστε. Πρώτα από όλα θέλουμε να έρθουν οι παίκτες στο Καστέλι και στην συνέχεια αφού υπογράψουν θ’ ανακοινωθούν από την ομάδα. Πέρυσι το πληρώσαμε αυτό με κάποιους παίκτες που χάθηκαν στον δρόμο».

Για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν: «Ο ΟΦΗ και ο Άρης είναι ομάδες που δεν πρέπει να αγωνίζονται σε αυτήν την κατηγορία. Η δική τους παρουσία θα αποτελεί ένα κίνητρο για τις υπόλοιπες ομάδες που θα τους αντιμετωπίσουν.

Για τις “σκιές” που υπάρχουν στο πρωτάθλημα: «Πράγματι, το πρωτάθλημα έχει κακή φήμη, ένας λόγος που έχει υποβαθμιστεί το πρωτάθλημα είναι και η παρουσία του στοιχήματος αφού όλοι είναι ύποπτοι για τα πάντα. Μακάρι να γίνει μια νέα αρχή. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Και αν αγαπάμε αυτό που κάνουμε, θα πρέπει να σκεφτόμαστε κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Για το ότι ο Κισσαμικός έπαιζε σε άλλη έδρα: «Δεν μπορούσαμε να το δούμε ως δικαιολογία. Κανένας μας δεν έψαχνε την δικαιολογία και για αυτό προχώρησε αυτό το πλάνο. Φέτος η διοίκηση έθεσε ως στόχο το να μην βγει η ομάδα από το νομό Χανίων. Κατάφερε να πάρει παραχωρητήριο τόσο από τα Περιβόλια, όσο και από το Μάλεμε ώστε να μην βγαίνει από το νομό».

Για τον ΟΦΗ της νέας περιόδου: «Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Άλλο ο ΟΦΗ και άλλο ο Κισσαμικός. Πρόκειται για δύο διαφορετικά μεγέθη. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με τεράστιο κόσμο. Η πίεση θα είναι ο χειρότερος εχθρός του ΟΦΗ και αυτό το πρόβλημα το αντιμετώπισε και την προηγούμενη σεζόν. Ο ΟΦΗ έχει και καλό προπονητή, ο κόσμος είναι κοντά του».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Είναι οι ομάδες που κινούνται μεταγραφικά. Ο Άρης έχει μεγάλα ονόματα, ο Απόλλων και τα Τρίκαλα έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Νομίζω ότι δύσκολα θα μπει σφήνα άλλη ομάδα. Αυτές οι τέσσερις ομάδες θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Από εκεί και πέρα, οι άλλες ομάδες θα είμαστε πιο πίσω».

Για τον ΟΦΗ της Football League: «Ο ΟΦΗ φαίνεται ότι ενισχύεται, ειδικά σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Σίγουρα, πολλές ομάδες που είχαν ενισχυθεί και πέρυσι με μεγάλα ονόματα όμως το σημαντικό είναι ότι ο ΟΦΗ δεν πρέπει να υποτιμήσει κανέναν. Θα πρέπει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Έχει έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή που είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο για την ομάδα του ΟΦΗ. Στην Football League, κανένας αντίπαλος δεν θα είναι εύκολος και κάθε ομάδα θα θέλει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό απέναντι σε ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Άρης».

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad