Μπαξεβάνος: Πιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι με Τρίκαλα

Χανιά | 4 Φεβρουαρίου 2016, 21:23

Το στοιχείο της αυτοπεποίθησης που χαρακτηρίζει την ομάδα του μετά το σπουδαίο "διπλό" στην Καρδίτσα βάσει δηλώσεων που έγιναν από τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

Εν όψει λοιπόν του νέου αγώνα που ακολουθεί κόντρα στα Τρίκαλα, ο τεχνικός του Κισσαμικού είπε ότι οι παίκτες του έχουν τις δυνατότητες να κερδίσουν και πως πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι έτσι ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Σπ. Μπαξεβάνο έχουν ως εξής:

«Θέλουμε να κάνουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη μέσα στο 2016. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Έχουμε μία ισοπαλία στην αρχή της χρονιάς με την Καλλιθέα και στη συνέχεια την ήττα από την Κέρκυρα και θέλουμε να κερδίσουμε μία καλή ομάδα, όπως είναι τα Τρίκαλα, που έχουν διαφορετικούς στόχους από εμάς. Νομίζω στις λεπτομέρειες δεν μπορέσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια να το καταφέρουμε. Αυτή την εβδομάδα είπαμε με τα παιδιά ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μπούμε μέσα στο γήπεδο για να μπορέσουμε να πάρουμε μία νίκη απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania