Μπαξεβάνος: Πανιώνιος και Λεβαδειακός τον πρώτο λόγο για πρόκριση

Χανιά | 29 Σεπτεμβρίου 2016, 13:49

Δύσκολη όπως είναι φυσιολογικό χαρακτηρίζει την κλήρωση στο Κύπελλο με αντιπάλους Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Πανσερραϊκό ο Σπύρος Μπαξεβάνος, δίνοντας τον τίτλο του φαβορί για περάσουν στην επόμενη φάση οι δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

/Bella Pizza

«Εμείς θα πάμε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια με στόχο να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», τονίζει μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπαξεβάνος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (kissamikos.gr).

Αναλυτικά το σχόλιό του στο για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι το εξής:

«Δεν είναι… ελκυστική η κλήρωση, υπό την έννοια ότι περιμένεις μία κλήρωση με κάποια μεγάλα ονόματα ώστε να έχεις και μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου. Είναι όμως μία δύσκολη κλήρωση απέναντι σε καλές ομάδες, όπως ο Πανιώνιος και ο Λεβαδειακός, που είναι ομάδες Σούπερ Λιγκ και έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Έχουμε και το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, που αν και ξεκίνησε αργά δείχνει από τα φιλικά παιχνίδια ότι έχει κάνει μία καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα εμείς θα πάμε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια με στόχο να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτά».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad