Μπαξεβάνος: Οποιος σκόραρε, θα κέρδιζε

Χανιά | 8 Απριλίου 2016, 22:13

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση της ομάδας του και το "λευκό" 0-0 απέναντι στον Απόλλωνα δήλωσε ο Σπύρος Μπαξεβάνος. «Φάνηκε μέσα στο παιχνίδι ότι όποιος πετύχαινε το γκολ θα ήταν και ο νικητής. Δεν ήρθε από κανέναν το γκολ και νομίζω ότι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε δίκαια το 0-0», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις από τον κόουτς του Κισσαμικού ήταν οι εξής:

«Να ευχαριστήσω τον κόουτς (σ.σ. Παναγόπουλο) για τα καλά του λόγια και να τους ευχηθώ στο τέλος να μπορέσουν να πανηγυρίσουν και να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να βγουν στην επόμενη κατηγορία. Ξέραμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα η οποία θα έρθει να παίξει με πίεση και είπαμε ότι εμείς πρέπει αυτή την πίεση πάλι να μπορέσουμε να την εκμεταλλευτούμε και να κερδίσουμε μία τέτοια ομάδα, η οποία πρωταγωνιστεί, πράγμα που δεν το είχαμε καταφέρει, αλλά ούτε και το καταφέραμε σήμερα.

Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο όντως ο Απόλλων είχε την κυκλοφορία και την υπεροχή, δημιούργησε κάποιες καταστάσεις στην περιοχή μας, αλλά κι εμείς δημιουργήσαμε κάποιες αξιόλογες στιγμές για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Νομίζω, φάνηκε μέσα στο παιχνίδι ότι όποιος πετύχαινε το γκολ θα ήταν και ο νικητής. Δεν ήρθε από κανέναν το γκολ και νομίζω ότι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε δίκαια το 0-0.

Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα. Νομίζω ότι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό έχουμε καταφέρει τον στόχο της ομάδας, ο οποίος είναι να μείνει στην κατηγορία. Έχουμε μία καλή παρουσία, μία καλή εικόνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και αυτή την εικόνα πρέπει να τη διατηρήσουμε μέχρι το τέλος. Αυτό είναι το κίνητρο που έχουμε σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, να διατηρήσουμε αυτή την εικόνα γιατί συνήθως η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μετράει. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους. Κοίταξαν πάλι στα μάτια μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως ο Απόλλων, με την όποια πίεση υπήρχε στο μέρος τους. Να ευχηθώ πάλι καλή συνέχεια και να πετύχουν τον στόχο τους».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania