Μπαξεβάνος: Ο Κισσαμικός παίζει για τον Κισσαμικό και κανέναν άλλον

Χανιά | 5 Μαρτίου 2017, 22:31

«Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο» ήταν το σχόλιο του Σπύρου Μπαξεβάνου για το παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ ο τεχνικός του Κισσαμικού τόνισε ότι η ομάδα του παίζει μόνο γι’ αυτήν και κανέναν άλλον.

/Bella Pizza

Αναλυτικά η τοποθέτηση του 46χρονου προπονητή: «Να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον Μπάμπη (Τεννέ) για τα καλά του λόγια και του εύχομαι να πετύχει τους στόχους τους δικούς του και της ομάδας του, που δεν είναι άλλοι από την άνοδο. Νομίζω ότι όντως είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος . Με αυτή τη φιλοσοφία μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι, να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια ομάδα. Νομίζω ότι την κοιτάξαμε στα μάτια. Σίγουρα ήταν καλύτερη σαν ομάδα η Λαμία στο να προσπαθήσει να δημιουργήσει, ενώ εμείς κοιτάξαμε περισσότερο το αμυντικό κομμάτι, για να μπορέσουμε σε κάποια φάση να πετύχουμε κάποιο τέρμα και να μπορέσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε από αυτό το παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω ότι με την τελευταία φάση δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, που θα μπορούσε να ήταν αυτός ο βαθμός που θα μας έδινε και την ψυχολογία περισσότερο για τη συνέχεια. Την ψυχολογία όμως πιστεύω ότι μας τη δίνει αυτή η εικόνα και η αγωνιστικότητα που είχαμε σαν ομάδα. Το δείξαμε παρά τις απουσίες που είχαμε και τους τραυματισμούς και παρά τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές που χρειάστηκε να κάνουμε μέσα στο παιχνίδι. Ήταν κάτι που σίγουρα μας επηρέασε, δεν μπορούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να διακινδυνεύσουμε και ειδικά προς το τέλος που η αντίπαλη ομάδα δέχτηκε την κόκκινη κάρτα να ρισκάρουμε λίγο πιο πολύ επιθετικά, δεν είχαμε τις αλλαγές να μπορέσουμε να το κάνουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, κι αυτό τους είπα και μέσα, για την αγωνιστικότητα και την εικόνα που είχανε. Ο Κισσαμικός παίζει για τον Κισσαμικό και για κανέναν άλλον. Ο Κισσαμικός θα κοιτάξει και στα επόμενα παιχνίδια να πάρει ό,τι καλύτερο. Από αυτά τα παιχνίδια εμείς μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε. Από το επόμενο παιχνίδι μέσα στα Τρίκαλα και από το μεθεπόμενο μέσα στον Άρη. Είναι το δύσκολο πρόγραμμα για εμάς και ό,τι μπορέσουμε να πάρουμε από αυτά τα παιχνίδια θα είναι κέρδος κι από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε τη συνέχεια. Αυτή η εικόνα δείχνει ότι αυτή η ομάδα αδικείται από τη βαθμολογική θέση που είναι και πρέπει να το καταλάβουν και τα παιδιά και να πάρουν περισσότερο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη σε αυτό που κάνουν».

Για το διαφορετικό σύστημα που επέλεξε: «Ήταν και λόγω των συνθηκών και επειδή έπαιζες απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει ένα σερί νικών και κερδίζει μέσα-έξω, δείχνει ότι είναι μία καλή ομάδα κι εμείς προσπαθήσαμε λίγο να προσαρμοστούμε σε αυτό. Σίγουρα ήταν και οι απουσίες κάποιων ποδοσφαιριστών που είχαμε. Δεν ξέρω και ποιους μπορούμε να έχουμε στο επόμενο παιχνίδι, γιατί εμφανίστηκαν προβλήματα και σήμερα. Εμένα αυτό που με ικανοποιεί και το λέω από την αρχή είναι ότι υπάρχουν 20-22 ισάξιοι ποδοσφαιριστές, όποιος μπει κι όποιος βγει είναι το ίδιο και το αυτό».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad