Μπαξεβάνος: Νέο ξεκίνημα με Πανθρακικό

Χανιά | 30 Νοεμβρίου 2016, 20:52

Ο Πανθρακικός βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων του Κισσαμικού όπως επιβεβαιώνουν οι σχετικές δηλώσεις από τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τον τεχνικό της χανιώτικης ομάδας, στόχος την Κυριακή για τον Κισσαμικό είναι να μπορέσει να κερδίσει στην έδρα του Πανθρακικού, όταν σε ό,τι αφορά την προετοιμασία προέκυψε μία αλλαγή, αφού η αναχώρηση από τα Χανιά θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ λόγω της απεργίας των πλοίων. Ειδικότερα, η αποστολή θα βρίσκεται την Παρασκευή το απόγευμα στην Κομοτηνή, διασχίζοντας στην ουσία κατά μήκος τη χώρα και θα πραγματοποιήσει στην πόλη της Θράκης τις (δύο) τελευταίες της προπονήσεις εν όψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής.

Οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Κισσαμικού είναι οι εξής:

«Είναι σαν εβδομάδα πρωταθλήματος, χωρίς να μεσολαβεί το Κύπελλο. Δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα για την ομάδα. Το πρόβλημα για μας είναι ουσιαστικά ότι πρέπει να φύγουμε την Πέμπτη το βράδυ, μία ημέρα ακόμα πιο νωρίς, λόγω της απεργίας των πλοίων. Θα ξεκινήσουμε πιο νωρίς να πάμε στην Κομοτηνή, να βρούμε εκεί γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση και να ξεκινήσουμε ουσιαστικά την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό».

Για το ματς που ακολουθεί στην Κομοτηνή:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, γιατί και οι δύο θέλουν βαθμούς. Δεν έχουμε κάνει ούτε εμείς, ούτε ο Πανθρακικός, καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Εμείς ερχόμαστε από δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας με ΟΦΗ, Λαμία και Άρη. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και για τους δύο, γιατί κι εμείς και αυτοί θέλουμε τους βαθμούς. Εμείς πρέπει να πάμε να δείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και ότι το να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα είναι στις δυνατότητές μας. Θα πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σαν ομάδα».

karta antonis garden
/psiloritischania