Μπαξεβάνος: Μπορεί να μας κορόιδευαν αν λέγαμε ότι θα είχαμε μαζέψει 25 βαθμούς στον α’ γύρο

Χανιά | 1 Φεβρουαρίου 2016, 0:14

Υπερευχαριστημένος για τη νίκη της ομάδας του μέσα στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο τεχνικός του Κισσαμικού έκανε παράλληλα και ένα… μικρό ταμείο για τη λήξη του α’ γύρου, που βρίσκει την ομάδα του στην 6η θέση της βαθμολογίας, με συγκομιδή 25 βαθμούς. Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο που έκανε, σημειώνοντας ότι: «Τελειώνουμε τον α’ γύρο και όλοι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι στην ομάδα και στην περιοχή. Εάν μας λέγανε ότι θα είχαμε μαζέψει 25 βαθμούς και θα είμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση στην αρχή της χρονιάς, μπορεί κάποιοι να μας κορόιδευαν. Ωστόσο εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όλη προσπάθεια των παιδιών και σήμερα και σε όλη τη διάρκεια του α’ γύρου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Κισσαμικού είναι οι εξής:

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που ταιριάζει στο στυλ και τη δική μας φιλοσοφία. Μία ομάδα που έχει κάνει μία πάρα πολύ καλή πορεία με τον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη), ιστορική ομάδα και που στην κατηγορία αυτά τα χρόνια έχει μία σταθερή παρουσία. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα μας είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα με την Κέρκυρα. Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β’ Εθνικής που κρίθηκε στη δύναμη και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Νομίζω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού την πρωτοβουλία την είχε η ομάδα της Καρδίτσας και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Από εκεί και πέρα στη φάση που δημιουργήσαμε, ευτυχήσαμε να βάλουμε το γκολ και με σωστή διαχείριση από τα παιδιά, κλείσαμε τους διαδρόμους με μεγάλες μ πάλες και έτσι ήρθε η νίκη για εμάς. Είναι μία νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και βλέπουμε το αύριο με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Τελειώνουμε τον α’ γύρο και όλοι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι στην ομάδα και στην περιοχή. Εάν μας λέγανε ότι θα είχαμε μαζέψει 25 βαθμούς και θα είμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση στην αρχή της χρονιάς, μπορεί κάποιοι να μας κορόιδευαν. Ωστόσο εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όλη προσπάθεια των παιδιών και σήμερα και σε όλη τη διάρκεια του α’ γύρου. Απλώς πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και πρέπει να κάνουμε εξίσου μεγάλη προσπάθεια και στο β’ γύρο για να συνεχίσουμε αυτή την πορεία. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Καρδίτσας και τον φίλο μου τον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη)».

Πηγή δηλώσεων και φωτογραφία: karditsasportiva.gr. 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad