Μπαξεβάνος: Μετά το γκολ ήμασταν ανύπαρκτοι μέσα στο γήπεδο

Χανιά | 2 Απριλίου 2017, 20:58

Στο γκολ που δέχτηκε, ουσιαστικά κόντρα στη ροή του ματς αφού είχε απειληθεί μόνο με το μακρινό σουτ του Μπουρντουζάν, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «Από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ και μετά νομίζω ότι τελείωσε και το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ήμασταν ουσιαστικά ανύπαρκτοι μέσα στο γήπεδο».

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Προσπαθήσαμε μέσα στην εβδομάδα, μετά τη νίκη με την Αναγέννηση Καρδίτσας να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές μας να καταλάβουν το πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για εμάς. Ένα παιχνίδι, που αν παίρναμε βαθμούς ή βαθμό θα μπορούσε να μας δώσει μία έξτρα άνεση για τη συνέχεια. Ξέραμε ότι η ομάδα του Αιγινιακού “καιγόταν” για τη νίκη κι εμείς θέλαμε να φύγουμε ακόμα πιο μακριά ή τουλάχιστον να την κρατήσουμε σε αυτή τη βαθμολογική θέση και στην απόσταση των βαθμών. Μόνο μέχρι το σημείο που δεχτήκαμε το γκολ δείξαμε αυτό που μπορούμε να παίξουμε μέσα στο γήπεδο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, μπορούσαμε να προηγηθούμε. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ και μετά νομίζω ότι τελείωσε και το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ήμασταν ουσιαστικά ανύπαρκτοι μέσα στο γήπεδο, χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς αγωνιστική πειθαρχία, χωρίς τα κομμάτια που θέλω εγώ σαν προπονητής κι έχουμε από την αρχή της χρονιάς σαν ομάδα, για να μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πολύ φυσιολογικά ήρθε και το δεύτερο γκολ και πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να δεχτούμε κι ένα άλλο τέρμα. Είναι δίκαια η νίκη του Αιγινιακού, νομίζω πως κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο και φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

 

Estrella
/psiloritischania