Μπαξεβάνος: Μακάρι να είναι το τελευταίο φιλικό πριν το πρωτάθλημα

Χανιά | 17 Οκτωβρίου 2016, 11:32

Δείτε τις δηλώσεις που έγιναν με την ευκαιρία της πραγματοποίησης του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον Πανθηραϊκό. Εκ μέρους της ομάδας της Σαντορίνης, δηλώσεις έγιναν από τον γνωστό μας, Μανώλη Παπαματθαιάκη.

/Bella Pizza

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Μπαξεβάνος ευχήθηκε αυτό το φιλικό να είναι το τελευταίο εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος: «Μακάρι να είναι το τελευταίο φιλικό πριν το πρωτάθλημα! Αυτό θέλουμε κι εμείς. Ήταν ένα φιλικό που μας έδωσε τη δυνατότητα να φύγουν από το Καστέλι τα παιδιά και να αλλάξουν λίγο παραστάσεις. Το σημαντικό είναι ότι ήρθαμε και παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, κάτι που φάνηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βοήθησε πολύ ο αέρας και τις δύο ομάδες για να γίνει ένα καλύτερο παιχνίδι, όμως είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Αυτό που λέω συνέχεια και πρέπει να βελτιώσουμε είναι οι συνεργασίες μπροστά, που μας λείπουν, για να μπορέσουμε πιο εύκολα να δημιουργούμε καταστάσεις στην αντίπαλη εστία και να μπορέσουμε να πετυχαίνουμε κάποιο τέρμα. Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού για τη φιλοξενία, που ήταν άψογη και… απερίγραπτη. Είμαστε ικανοποιημένοι στο μέγιστο βαθμό και αυτές οι φιλοξενίες κάνουν το ποδόσφαιρο καλύτερο. Θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πρώτα ο Θεός να μπούμε αυτή την εβδομάδα στην αγωνιστική περίοδο και να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον ΟΦΗ».

Από την άλλη πλευρά, οι δηλώσεις του προπονητή του Πανθηραϊκού Μανώλη Παπαματθαιάκη είναι οι εξής: «Ευχαριστούμε τον Κισσαμικό, ευχαριστώ προσωπικά τον Αντώνη Ροκάκη και τον κ. Μπαξεβάνο, τον φίλο μου, που μας έκαναν την τιμή να έρθει η ομάδα στη Σαντορίνη γι’ αυτό το φιλικό. Ήταν ένα ανταγωνιστικό φιλικό, ιδιαίτερα χρήσιμο και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι ήταν καλό παιχνίδι, είχε ρυθμό, παρά τις δύσκολες συνθήκες με τον αέρα που υπήρχε στο γήπεδο και υπήρξαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Θα κρατήσω ότι διατηρήσαμε το “μηδέν” στην άμυνα με μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, είχαμε καλό ρυθμό στο παιχνίδι, καλή οργάνωση και υπήρξαν θετικά συμπεράσματα. Ο Κισσαμικός θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ καλή ομάδα στο πρωτάθλημα, αν και πιστεύω να έχει κάποια… θεματάκια επιθετικά σε κλειστές άμυνες, που προσπαθήσαμε με αυτόν τον τρόπο να τον αντιμετωπίσουμε. Αλλά πιστεύω το ρόστερ του και ο προπονητής του είναι ιδιαίτερα ικανοί γι’ αυτήν την κατηγορία».

papamathaiakis1

Για τις δυνατότητες και τους στόχους της ομάδας του: «Ξέρω ότι είμαστε καλή ομάδα. Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, με πολλά παιχνίδια εκτός έδρας. Μας πήγε λίγο πίσω η ήττα στη Ρόδο από τον Ιάλυσο, όπου αυτό ήταν στην ουσία το αρνητικό αποτέλεσμα που φέραμε, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα με την πάροδο του χρόνου θα βρεθεί ψηλά και στις υψηλές θέσεις, γιατί έχει όλα τα φόντα για να το πετύχει».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad