Μπαξεβάνος: Λάθος που κοιτάξαμε πιο πολύ την άμυνα στο β’ ημίχρονο

Χανιά | 7 Φεβρουαρίου 2016, 21:02

Όπως είναι αναμενόμενο, η νέα απώλεια βαθμών για τον Κισσαμικό μέσα στο γήπεδό του δεν χαροποίησε τον Σπύρο Μπαξεβάνο, σύμφωνα με όσα είπε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Ο τεχνικός του Κισσαμικού παρότι τους συνεχάρη, έκανε κριτική στους παίκτες του για το ότι περιορίστηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα, αντί να κυνηγήσουν ένα δεύτερο γκολ και να “καθαρίσουν” το παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα είπε:  

«Ένα ακόμα παιχνίδι στην έδρα μας, στο οποίο δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως είναι αυτή των Τρικάλων, που το έδειξε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο είχαμε πει μέσα στην εβδομάδα ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε μία τέτοια ομάδα.

Τα πράγματα κύλησαν ιδανικά στο πρώτο μέρος για εμάς, προηγηθήκαμε στο σκορ και φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε πιο πολύ την άμυνα και νομίζω ότι αυτό είναι και το λάθος που κάναμε σήμερα σαν ομάδα. Δεν μπορείς να κάνεις άμυνα μόνο απέναντι σε μία τέτοια ομάδα όπως είναι τα Τρίκαλα. Πρέπει να έχεις το σθένος να πας να κυνηγήσεις και κάποια πράγματα μπροστά, ειδικά όταν η αντίπαλη ομάδα είναι τόσο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και η άμυνά της είναι στο κέντρο του γηπέδου… Πρέπει να έχεις το καθαρό μυαλό κάθε φορά που κερδίζεις την μπάλα, να μπορείς να πηγαίνεις να τους “σκοτώνεις” στην αντεπίθεση, κάτι το οποίο εμείς δεν το κάναμε. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά και μας αφήνει μία πίκρα το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά, αλλά όπως κι εμείς έχουμε κερδίσει παιχνίδια στα τελευταία λεπτά είναι το ίδιο πράγμα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Αν θέλουμε το κάτι παραπάνω και να λέμε ότι κάθε εβδομάδα βελτιωνόμαστε σε έναν τομέα πρέπει να κοιτάξουμε το επιθετικό κομμάτι, να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο ουσιαστικοί και να μπορούμε να τελειώνουμε τέτοια παιχνίδια. Να ευχηθώ στην ομάδα των Τρικάλων καλή συνέχεια, είναι μία ομάδα από τις καλές του πρωταθλήματος και νομίζω ότι και οι δύο πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από το ισόπαλο αποτέλεσμα».

Estrella
/psiloritischania