Μπαξεβάνος: Κισσαμικός, σύλλογος περήφανος, Κρητικός!

Χανιά | 20 Μαρτίου 2016, 21:45

Την αλήθεια με το όνομά της είπε ο Σπύρος Μπαξεβάνος για τα "ωραία" πράγματα που συνέθεσαν το παιχνίδι στη Λάρισα, με τους γηπεδούχους να πήραν τη νίκη, όπως την πήραν απέναντι στον Κισσαμικό.

Στις δηλώσεις του λοιπόν, ο τεχνικός της ομάδας του Καστελίου χρησιμοποίησε το σλόγκαν που έχει ο Κισσαμικός, στέλνοντας έτσι το δικό του μήνυμα για ό,τι έγινε στο παιχνίδι.

«Η ομάδα η δική μας έχει ένα σλόγκαν: Κισσαμικός, σύλλογος περήφανος, Κρητικός. Και νομίζω ότι σήμερα αυτά τα παιδιά κατάφεραν και έκαναν περήφανους και εμένα και όλη την περιοχή που αντιπροσωπεύουν, με την εικόνα που έδειξαν απέναντι σε μια ιστορική ομάδα με αυτό τον κόσμο, η οποία πρέπει να παίζει στην ανώτερη κατηγορία.

Εμείς δεν είχαμε την πίεση, την πίεση την είχε η ΑΕΛ. Εμείς αυτό που είπαμε ήταν ότι θα προσπαθούσαμε να την εκμεταλλευτούμε και, αν μπορούσαμε, να την αυξήσουμε. Τελικά νίκησε η ΑΕΛ, αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και κάτι περισσότερο. Ίσως κάποιο βαθμό. Συνεχίζουμε. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή την οποία έχουμε κατορθώσει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Απλά πρέπει να βρίσκουμε κίνητρο σε κάθε παιχνίδι και σήμερα τι καλύτερο κίνητρο από αυτό τον αντίπαλο, σε ένα τέτοιο γήπεδο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Έδειξαν ότι άξια βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία και ότι μπορούν να κοιτούν κάθε ομάδα στα μάτια», ήταν οι δηλώσεις από τον Σπύρο Μπαξεβάνο. 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania