Μπαξεβάνος: Κερδίσαμε δίκαια

Χανιά | 22 Φεβρουαρίου 2016, 0:13

Δίκαιη ήταν η επικράτηση για τον Κισσαμικό σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας είπε ότι κάθε νίκη "χτίζει" αυτοπεποίθηση και ευχήθηκε η συνέχεια για την ομάδα του να μπορέσει να είναι ανάλογη.

Σύμφωνα με όσα είπε:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο όπως είχαμε πει θέλαμε να κάνουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας, απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως φάνηκε και μέσα στο γήπεδο. Δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι, γιατί ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μας δημιούργησαν κάποιες καταστάσεις, σε κόντρα επιθέσεις, αλλά αυτοί που ήταν κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι ήταν οι παίκτες μου και δίκαια και άξια πήραν τη νίκη. Μία νίκη που μας δίνει κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια.

Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι και προηγηθήκαμε νωρίς πριν το εικοσάλεπτο. Από εκεί και πέρα πάλι μας έπιασε ένας πανικός για τη διαχείριση του αποτελέσματος, νομίζω όμως ότι το ξεπεράσαμε και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την καθολική υπεροχή στο παιχνίδι και η μόνη φάση που απειληθήκαμε ουσιαστικά ήταν από στημένη φάση, όπου είχαμε κατοχή της μπάλας στο κέντρο και κάναμε λάθος κι από το κέντρο βγάλαμε την μπάλα κόρνερ. Νομίζω ότι η μόνη φάση που μπορούσαμε να το… πληρώσουμε ήταν αυτή. 

Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν. Είμαστε μία καινούρια ομάδα στην κατηγορία, που προσπαθεί να βρει αυτοπεποίθηση και νομίζω ότι τέτοια παιχνίδια θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Να ευχηθώ στην ομάδα της Ζακύνθου καλή συνέχεια και να εκπληρώσει τους στόχους της. Είναι μία ομάδα που πέρασα κι εγώ από εκεί και το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Εμείς κοιτάμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι που θέλουμε κι αυτό να το κερδίσουμε».

Estrella
/psiloritischania