Μπαξεβάνος: Κάθε χρονιά είναι διαφορετική

Χανιά | 28 Ιουλ 2016, 12:27

«Κάθε προσπάθεια στην αρχή περιλαμβάνει φιλοδοξίες και όνειρα», τόνισε στις δηλώσεις του ο Σπύρος Μπαξεβάνος που ξεκινά για 4ο σερί χρόνο στην τεχνική ηγεσία του Κισσαμικού.

Σχετικά με τις μεταγραφές, ο Μακεδόνας τεχνικός δηλώνει ότι θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες αρκετές, λέγοντυας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Κισσαμικού είναι οι εξής: «Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ, ήμασταν νέοι στην κατηγορία και κάναμε αυτή την πορεία που είχαμε. Φέτος η ομάδα ξεκινάει μία καινούρια προσπάθεια και σε κάθε προσπάθεια στην αρχή όλες οι ομάδες έχουν φιλοδοξίες και όνειρα. Έχουμε πει ότι προσπαθώντας να μειώσουμε τον αριθμό παικτών και το μπάτζετ δεν υπάρχει τίποτε άλλο για εμάς, ό,τι στόχο είχαμε πέρσι, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία, αυτό θα πρέπει να κάνουμε και φέτος. Πρέπει να υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και από εκεί και πέρα και πάλι με πολλή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε στο τέλος».

Για τις μεταγραφές και τον σχεδιασμό της ομάδας που είναι σε εξέλιξη: «Μας λείπουν ακόμα αρκετοί ποδοσφαιριστές, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας η ομάδα θα πλησιάσει πολύ τον αριθμό των παικτών που θα πρέπει να έχει στο ρόστερ της όλη τη χρονιά. Γίνονται προσεκτικές κινήσεις και θέλουμε να πάρουμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι να έχουν φιλοδοξίες και στόχους ώστε να καταξιωθούν μέσα από την ομάδα και όλοι μαζί να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το γεγονός ότι συνεχίζει για 4ο χρόνο στο τιμόνι της ομάδας, κάτι που στην Ελλάδα είναι ένα γεγονός σπάνιο να παραμένει τόσα χρόνια ένας προπονητής: «Σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο. Πέρσι πήγαμε καλά και νομίζω ότι γενικά αυτά τα τρία χρόνια με την ομάδα. Ο,τι στόχος θέσαμε, τον καταφέραμε και μάλιστα πέρσι σχετικά εύκολα. Γι’ αυτό υπάρχει η χημεία με μας και τη διοίκηση κι όταν λέω “με μας” εννοώ και με τον κ. Τάκη Τσακαλίδη που είμαστε μαζί και υπάρχει αυτή η συνεργασία τρία χρόνια και πάμε για τον τέταρτο. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να λειτουργούν όλες οι ομάδες: να υπάρχει εμπιστοσύνη από τη διοίκηση προς το πρόσωπο του κάθε προπονητή. Εδώ βρίσκουμε αυτό που θέλουμε σε θέμα δουλειάς, να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε καλύτερα το δυναμικό της ομάδας χωρίς προβλήματα και νομίζω αυτό είναι και το σημείο στο οποίο η ομάδα μπορεί να πετυχαίνει τους στόχους της».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad