Μπαξεβάνος: Κάνουμε αυτό που πρέπει. Συγχαρητήρια σε όλους

Χανιά | 27 Μαρτίου 2016, 21:57

Ευτυχής ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν έκρυψε την μεγάλη ικανοποίησή του για την επιστροφή της ομάδας του στις νίκες.

Σύμφωνα με όσα είπε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Κισσαμικού για τη νίκη επί του Παναιγιάλειου:

«Προερχόμασταν από μία πολύ καλή εικόνα στο παιχνίδι με τη Λάρισα, που όμως δεν συνοδεύτηκε με βαθμούς. Είπαμε ότι θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή την καλή εικόνα σε αυτό το παιχνίδι και προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να πείσουμε τους ποδοσφαιριστές να μην παρασυρθούμε από τα όποια προβλήματα και την αποχή που είχαν (ο Παναιγιάλειος) σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι ειδικά στο α’ ημίχρονο ήμασταν αυτοί που έπρεπε και τα δύο πολύ γρήγορα γκολ μας έδωσαν άλλον αέρα και περισσότερη αυτοπεποίθηση για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε στη συνέχεια το παιχνίδι. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Κάνουν αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο στην πρώτη χρονιά της ομάδας σε αυτήν την κατηγορία. Νομίζω ότι στέκονται πάρα πολύ καλά και είπαμε ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας δώσει πολλά πράγματα.

Έχουμε κι εμείς τα αγωνιστικά μας προβλήματα και για μένα είναι ήρωες οι ποδοσφαιριστές που από την αρχή του καλοκαιριού κάνουν προπόνηση σε πλαστικό γήπεδο, κάτι που μας βγαίνει κάποιες φορές σε ορισμένα παιχνίδια. Σήμερα δικαιούνται όλα τα συγχαρητήρια από μέρους μου για την εμφάνιση και για τη νίκη, που ήταν πολύ σημαντική για όλους.

Να ευχηθώ στον συνάδελφο καλή συνέχεια στην ομάδα του. Τα προβλήματα τις περισσότερες φορές σε γιγαντώνουν και είναι καλύτερα ορισμένες φορές να πεθαίνεις… όρθιος στο γήπεδο, παρά να πεθαίνεις χωρίς να αγωνίζεσαι».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania