Μπαξεβάνος: Κανείς δεν μπορεί να μειώσει τη νίκη μας

Χανιά | 14 Μαΐου 2017, 20:20

Στην… αντεπίθεση πέρασε ο Σπύρος Μπαξεβάνος μετά τις δηλώσεις του Σωτήρη Τζουμερκιώτη για το παιχνίδι του Κισσαμικού με την Καλλιθέα.

Ο 46χρονος προπονητής τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να μειώσει τη νίκη της ομάδας του, ενώ έκανε και λόγο για ομάδες που έγιναν… Μπαρτσελόνα, έχοντας κάνει περίπλοκα τα πράγματα για την παραμονή.

Αναλυτικά όσα είπε: «Σημαντικό παιχνίδι για εμάς, το είπαμε αυτή την εβδομάδα. Ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να το πάρουμε. Αν η Καλλιθέα ήθελε να πάρει βαθμούς, έπρεπε να τους πάρει στην έδρα της στο προηγούμενο παιχνίδι. Αυτό έπρεπε να καταλάβουν όλα τα παιδιά. Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να μειώσει τη σημασία και τη μεγάλη νίκη που πήραν και την προσπάθεια που έκαναν αυτά τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Κανείς! Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σίγουρα ξεκίνησε με κάποιες τελικές περισσότερες η Καλλιθέα, αλλά τελικές καταγράφονται και τα μακρινά σουτ έξω από την περιοχή, ενώ οι δικές μας οι ευκαιρίες οι σημαντικές ήταν ένα απίστευτο τετ-α-τετ που βγάζει ο αντίπαλος τερματοφύλακας και συγχαρητήριά του και νομίζω ότι σε όλο το παιχνίδι είχαμε τον έλεγχο, ήμασταν καλύτερη ομάδα από την Καλλιθέα και δίκαια πήραμε τη νίκη. Να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Είναι σίγουρα δύσκολη η κατάσταση γι’ αυτούς, αλλά από εκεί και πέρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους δικούς μας ποδοσφαιριστές, γιατί όντως πραγματικά μόχθησαν μέσα στο γήπεδο και πήραν μία πολύ σημαντική νίκη».

Για το αν “καθάρισε” με την παραμονή η ομάδα: «Ίσα-ίσα τα πράγματα έγιναν περίπλοκα. Ξαφνικά κάποιες ομάδες που δεν μπορούσαν να κάνουν νίκη ξαφνικά γίνανε… Μπαρτσελόνα και κερδίζουν όλα τα παιχνίδια μέσα-έξω. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δική μας η δουλειά, η δική μας η ομάδα, να μπορέσουμε να μαζέψουμε τους βαθμούς για να σωθεί η ομάδα. Δεν κοιτάμε τι κάνει ο άλλος, εμείς κοιτάμε τι κάνουμε εμείς σαν ομάδα». 

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania