Μπαξεβάνος: Κάναμε τα… πάντα για να χάσουμε

Χανιά | 9 Μαΐου 2016, 0:08

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο "έσπασε" το αήττητο σερί του Κισσαμικού στο ματς με την Καλλιθέα, είναι ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

/Bella Pizza

Ο τεχνικός του Κισσαμικού θεωρεί ότι η ήττα στο Ελ πάσο ήταν αποτέλεσμα των πολλών ατομικών λαθών στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τα ματς που απομένουν, υπό τον φόβο να μη χαλάσει η μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαξεβάνου στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε πει αυτήν την εβδομάδα ότι απέναντι μας ήταν μία ομάδα που για μένα είναι αν όχι η καλύτερη, μια από τις καλύτερες μεσοεπιθετικά στην κατηγορία. Αυτό φάνηκε ειδικά από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, που νομίζω εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και υπήρχε ένας πανικός.

Νομίζω όμως ότι από το 20λεπτο και μετά η ομάδα ισορρόπησε, ήταν αυτή που έπρεπε μέσα στο γήπεδο, κατόρθωσε και πέτυχε ένα γκολ από μία στημένη φάση, μπορούσε να βγει στην αντεπίθεση με εύκολες πάσες και να κάνει δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα είχε τον έλεγχο. Είναι γεγονός. Νομίζω όμως πως τα προβλήματα που μας δημιούργησε προήλθαν από ατομικά μας λάθη. Αυτό είναι που με στεναχώρησε πολύ. Παιδαριώδη λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τέλος κάναμε το… ανθρωπίνως δυνατό για να χάσουμε.

Αυτό που δε μου αρέσει και το έχω πει είναι ότι αυτή η καλή εικόνα που είχαμε μπορεί να χαλάσει στα τελευταία παιχνίδια. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Θέλω να έχω παίκτες με φιλοδοξία και σήμερα αυτό δεν το είδα. Κάναμε τα πάντα για να χάσουμε στο τέλος το παιχνίδι. Απίστευτα λάθη, επαναλαμβάνω.

Από εκεί και πέρα, όμως, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πίεση, πιο πολύ για το γόητρο, συνεχίζουμε, έχουμε τρία παιχνίδια, ψάχνουμε συνέχεια κίνητρο για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με την καλή εικόνα που είχαμε μέχρι τώρα. Εύχομαι και πάλι ό,τι καλύτερο στην Καλλιθέα».

Για την έλλειψη κινήτρου ή την επιρροή από άλλους παράγοντες: «Σίγουρα μπορώ να πω ότι επηρεαστήκαμε ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού και από τη ζέστη και από την υγρασία. Τα παιδιά της Καλλιθέας είχαν μία ταχύτητα παραπάνω από τα δικά μας. Να τα δικαιολογήσω, κάνουν όλη τη χρονιά προπόνηση σε πλαστικό, δηλαδή εμείς παίζουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή στο χόρτο και αυτό ήταν.

Είναι σίγουρα κάτι που επηρεάζει, αλλά νομίζω δεν υπάρχουν δικαιολογίες από τη στιγμή που υπάρχει ένας τέτοιος καλός αγωνιστικός χώρος. Παίζεις χωρίς πίεση και μπορείς να βγάλεις πράγματα μέσα στο γήπεδο. Για μένα απαγορεύεται να μην τα βγάλεις. Δηλαδή αν δεν το κάνεις σε τέτοια ματς, πότε θα το κάνεις; Σε παιχνίδια που παίζεις με το πιστόλι στον κρόταφο και πρέπει να πάρεις αποτέλεσμα;»

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad