Μπαξεβάνος: Καλό για το χανιώτικο ποδόσφαιρο να υπάρχουν ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες

Χανιά Α.Ο. Χανιά | 29 Φεβρουαρίου 2016, 23:17

Ευχαριστημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε ο Σπύρος Μπαξεβάνος όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟΧ. Εδωσε μάλιστα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του που όπως είπε «κράτησαν την ψυχραιμία τους και δεν διαλύσαμε την ομάδα με άσκοπες κάρτες».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών με ιδιαιτερότητες αφού έπαιζαν δύο ομάδες από την ίδια περιοχή που ήθελαν τη νίκη. Εμείς έχοντας δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι κι από τη στιγμή που είχαμε νικήσει στο προηγούμενο νομίζω ότι μπορούσαμε να το διαχειριστούμε διαφορετικά, είμαστε όμως ικανοποιημένοι από τον βαθμό. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για εμάς και ήμασταν καλύτεροι στο α’ ημίχρονο, όπου δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από την ομάδα των Χανίων.

Στο β’ ημίχρονο όντως η ομάδα των Χανίων ήταν καλύτερη, αλλά το μόνο που έχω να πω, είναι συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που κράτησαν την ψυχραιμία τους και δεν διαλύσαμε την ομάδα με άσκοπες κάρτες.

Κάλλιστα η ομάδα των Χανίων μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα σε αυτές τις ευκαιρίες που μας δημιούργησε. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και είναι καλό για το χανιώτικο ποδόσφαιρο να υπάρχουν ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες. Υπάρχει ο Πλατανιάς, υπάρχουν τα Χανιά και εμείς και είναι καλό για όλη την περιοχή και νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια, εάν υπάρξει κι άλλη ομάδα, θα είναι ακόμα καλύτερο να διατηρηθούμε εμείς και να ανέβει κι ακόμα κάποια! Καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου».

Estrella
Papantonakis Cards