Μπαξεβάνος και Κουρέλλας για Αναγέννηση Καρδίτσας

Χανιά | 16 Δεκεμβρίου 2016, 11:58

Με τη δέουσα προσοχή αντιμετωπίζουν στον Κισσαμικό το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ειδικότερα στις δηλώσεις τους, Σπύρος Μπαξεβάνος και Νίκος Κουρέλλας στέκονται στη δυσκολία που παρουσιάζει σημειώνοντας πως διαφέρει εντελώς με αυτά για το θεσμό του Κυπέλλου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τον προπονητή του Κισσαμικού: «Το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που έδωσαν οι δύο ομάδες για το Κύπελλο Ελλάδας. Ειδικά για την Αναγέννηση οι περισσότεροι παίκτες που έπαιξαν στο Κύπελλο δεν θα χρησιμοποιηθούν στο μεταξύ μας παιχνίδι. Λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου το παιχνίδι πιστεύω θα πάει περισσότερο στη δύναμη. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει αρκετά ψηλά παιδιά και δείχνει αρκετά ανταγωνιστική στο ξεκίνημα. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο Νίκος Κουρέλλας τονίζει τα εξής: «Πρώτος μας στόχος σίγουρα είναι το πρωτάθλημα, να εξασφαλίσουμε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μπορούμε να διακριθούμε, δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες και περάσαμε στον επόμενο γύρο. Είναι μία σημαντική στιγμή στην ιστορία της ομάδας, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι με την Αναγέννηση».

Για τις δυσκολίες του αγώνα με την Αναγέννηση: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα που έφερε η Αναγέννηση στο Κύπελλο. Το πρωτάθλημα είναι ξεχωριστός θεσμός και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες της Football League. Έχει μία πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της με τον κόσμο της. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τις αδυναμίες τους και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

karta antonis garden
/psiloritischania