Μπαξεβάνος: Ήμασταν αυτοί που έπρεπε

Χανιά | 5 Μαρτίου 2016, 23:10

Απόλυτα ικανοποιημένος από το σπουδαίο διπλό στο Μενίδι ήταν ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο τεχνικός του Κισσαμικού μετά τη σαββατιάτικη (5/3) νίκη επί του Αχαρναϊκόύ (0-1) εκθείασε τους παίκτες του και δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε με μία ομάδα, η οποία ήταν στην ίδια βαθμολογική θέση με μας. Έπρεπε να πάμε σε μία τέτοια έδρα με μία καλή ομάδα και έπρεπε να δείξουμε ότι κι εμείς είμαστε ένα αξιόμαχο σύνολο, ότι μπορούμε να πάρουμε πράγματα είτε τη νίκη είτε την ισοπαλία. Χρειάζεσαι, βέβαια, και την τύχη για να κερδίσεις ένα παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες μου ήταν από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό αυτοί που έπρεπε για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι.

Το λέμε συνέχεια στην προπόνηση, το λέμε και προς τα έξω ότι η ομάδα στήθηκε για να παραμείνει στην κατηγορία. Το δείξανε σήμερα τα παιδιά, που ήρθαν εκτός αποστολής από την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή η ομάδα έχει παιδιά που μπορεί ανά πάσα στιγμή να τα βάλει στην ενδεκάδα, όπως ο Μιχάλης (σ.σ. Αυγενικού) και ο Κουρτεσιώτης.

Ήμασταν αναγκασμένοι να ξεκουράσουμε και να φρεσκάρουμε λίγο την ομάδα γιατί παίξαμε την προηγούμενη Δευτέρα. Εμείς έχουμε το μείον ότι κάθε ομάδα που παίζει με μας προέρχεται από παιχνίδι που δεν παίζει με τον Ολυμπιακό Βόλου, άρα οι παίκτες της έχουν εκτίσει την τιμωρία τους και διαθέτει μεγαλύτερη ξεκούραση από μας.

Νομίζω ότι για τη χρονική στιγμή είμαστε πάρα πολύ καλά, μας δίνει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε σε αυτό το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, να πάρουμε περισσότερη σιγουριά και να κοιτάξουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Το σημαντικό που πρέπει να καταλάβουμε τώρα όλοι μας και ειδικά τα παιδιά είναι ότι το πρωτάθλημα δεν τελειώνει με μία τέτοια νίκη κι εμείς πρέπει να βρίσκουμε συνέχεια κίνητρο να μπορούμε να παίρνουμε κάτι από κάθε παιχνίδι, κάτι το οποίο καταφέραμε σήμερα.

Να ευχηθώ στον Τίμο (σ.σ. Καβακά) και την ομάδα του Αχαρναϊκού καλή συνέχεια. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να τους ευχαριστήσουμε και για τη φιλοξενία τους».

Estrella
/psiloritischania