Μπαξεβάνος για το αήττητο: Δεν λέει τίποτα αυτό

Χανιά | 31 Αυγ 2016, 23:58

Ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του στο φιλικό με την Κ20 του Ολυμπιακού δήλωσε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, σχολιάζοντας ότι είναι σημαντικό για τους παίκτες του να μπορούν να φτάνουν πιο εύκολα στο γκολ.

«Eνα ακόμα φιλικό προετοιμασίας… Η ομάδα σίγουρα χρειάζεται φιλικά με ομάδες της κατηγορίας μας, αλλά και η Κ20 του Ολυμπιακού παίρνει τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα στη Super League και είναι δυνατή, αν και βέβαια τα παιδιά είχαν πολλές απουσίες», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Κισσαμικού για να συνεχίσει: «Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την εικόνα. Αυτό που μας λείπει, αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε περισσότερο, είναι οι συνεργασίες που πρέπει να έχουμε από τη μέση και μπροστά, ώστε να δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πετυχαίνουμε κάποιο γκολ. Το σημαντικό για μένα είναι ότι όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, υπάρχει διάθεση απ’ όλους. Ακολουθούμε ένα πλάνο, είμαι ικανοποιημένος ειδικά απ’ τον τρόπο που φτάνει η μπάλα μέχρι την επίθεση και από εκεί και πέρα είναι αυτό το κομμάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, νομίζω ο χρόνος είναι υπέρ μας, μέρα με την ημέρα θα μπορούμε να βγάζουμε πιο εύκολα κάποια πράγματα στην επίθεση για να πετυχαίνουμε λίγο πιο εύκολα το γκολ». 

Για το αήττητο της ομάδας του στα φιλικά απάντησε: «Δεν λέει τίποτα αυτό. Εκτός από τα πρώτα φιλικά που ήταν πολύ δυνατά, τα επόμενα δεν είναι για εμάς μέτρο σύγκρισης, μην παρασυρόμαστε. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει διάθεση για δουλειά. Έχουμε την επόμενη Τετάρτη ένα δυνατό φιλικό απέναντι στον Εργοτέλη, που είναι μία ομάδα που ενισχύθηκε πολύ για να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει στην επόμενη κατηγορία και εκεί θέλω να δούμε κάποια πράγματα αν μπορούμε να τα βγάλουμε».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad