Μπαξεβάνος: Δεν λέει τίποτα το αήττητο στα φιλικά

Χανιά | 1 Σεπτεμβρίου 2016, 0:02

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα του Κισσαμικού στο φιλικό απέναντι στην Κ20 του Ολυμπιακού δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο προπονητής του Κισσαμικού τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώσει το κομμάτι των συνεργασιών από τη μέση και μπροστά ώστε να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φτάνει στο γκολ.

Η τοποθέτησή του μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας. Η ομάδα σίγουρα θα χρειαζόταν φιλικά με ομάδες της κατηγορίας μας, αλλά και η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού παίρνει τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα στη SuperLeagueκαι είναι δυνατή ομάδα, αν και βέβαια είχαν πολλές απουσίες τα παιδιά. Ευχαριστημένος είμαι σε γενικές γραμμές από την εικόνα. Αυτό που μας λείπει, αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε περισσότερο είναι οι συνεργασίες που πρέπει να έχουμε από τη μέση και μπροστά, ώστε να δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πετυχαίνουμε κάποιο τέρμα. Το σημαντικό για μένα είναι ότι τα παιδιά δουλεύουν σκληρά όλα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, υπάρχει διάθεση απ’ όλους. Ακολουθούμε ένα πλάνο, είμαι ικανοποιημένος ειδικά από τον τρόπο που φτάνει μέχρι την επίθεση η μπάλα, από εκεί και πέρα είναι αυτό το κομμάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, νομίζω ο χρόνος είναι υπέρ μας, μέρα με τη μέρα θα μπορούμε να βγάζουμε πιο εύκολα κάποια πράγματα στην επίθεση για να πετυχαίνουμε λίγο πιο εύκολα το γκολ»

Για το γεγονός ότι ο Κισσαμικός είναι αήττητος στα φιλικά παιχνίδια: «Δεν λέει τίποτα αυτό. Εκτός από τα πρώτα φιλικά που ήταν πολύ δυνατά, τα επόμενα δεν είναι για εμάς μέτρο σύγκρισης, να μην παρασυρόμαστε. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει διάθεση για δουλειά. Έχουμε την επόμενη Τετάρτη ένα δυνατό φιλικό απέναντι στον Εργοτέλη, που είναι μία ομάδα που ενισχύθηκε πολύ για να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει στην επόμενη κατηγορία κι εκεί πέρα θέλω να δούμε κάποια πράγματα αν μπορούμε να τα βγάλουμε». 

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad