Μπαξεβάνος: Χάσαμε από μία πολύ καλύτερη ομάδα

Χανιά | 30 Απριλίου 2017, 20:57

Την ανωτερότητα των Τρικάλων αναγνώρισε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που δήλωσε ότι δεν έχει παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ο 46χρονος προπονητής του Κισσαμικού εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά την προσπάθεια της ομάδας του για παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το ματς με τα Τρίκαλα: «Όντως σήμερα χάσαμε από μία ομάδα η οποία ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Ξέραμε ότι είχανε ένα μεγάλο νικηφόρο σερί, φάνηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι δεν είναι τυχαίο, όντως ήταν καλύτεροι από εμάς. Δεν έχω παράπονο από κανένα ποδοσφαιριστή για την προσπάθειά τους. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε η πίεση στο ότι δεν μπορούσαμε καθόλου να παίξουμε εμείς με την μπάλα. Είχαμε πολλές εύκολες λάθος πάσες, ίσως κι από την πίεση του αντιπάλου, ίσως από επιπολαιότητα δικιά μας. Όντως ο αντίπαλος έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι οι περισσότερες ήταν από στατικές φάσεις, δεχτήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις κι ενώ μας έχει προβληματίσει από πριν ο αντίπαλος από στατικές φάσεις και πολύ καλά χτυπήματα, που κάποια βγαίνουν άουτ και κάποια απέκρουσε ο Γιώργος Λαζαρίδης. Νομίζω ότι εκεί έπρεπε να δώσουμε περισσότερη σημασία. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 1-0 και μετά σίγουρα τα πράγματα ήταν και πιο εύκολα να τα διαχειριστεί ο αντίπαλος, όντως η ποιότητά τους φαινόταν μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, να σηκώσουμε κεφάλι, έχουμε δύσκολη συνέχεια. Κάθε παιχνίδι μετράει για εμάς, πρέπει να μπορέσουμε να μαζέψουμε τους πόντους που θέλουμε για να σωθεί η ομάδα. Εγώ είμαι αισιόδοξος, νομίζω ότι έχουμε τις ικανότητες και τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Ξεκινάμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με Χανιά, με Καλλιθέα, με το Αίγιο μετά, που πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια να μαζέψουμε τους πόντους που χρειαζόμαστε για να μπορέσει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, όντως ήταν ανώτερη μέσα στο γήπεδο από εμάς».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania