Μπαξεβάνος: Απερίγραπτη η χαρά να πετυχαίνεις γκολ στις καθυστερήσεις

Χανιά | 18 Ιαν 2016, 2:08

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Σπύρος Μπαξεβάνος για το πολύτιμο τρίποντο που πήρε ο Κισσαμικός στην Πάτρα. 

Ο τεχνικός του Κισσαμικού μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και τόνισε ότι είναι απερίγραπτη η χαρά να πετυχαίνεις γκολ στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά: «Είναι μεγάλη μου τιμή που κάθομαι δίπλα στον κ. Σταθόπουλο, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ξέραμε ότι η Παναχαϊκή έχει πάρα πολλά προβλήματα και είχα πει στους παίκτες μου να μην αποπροσανατολιστούν. Εμείς έπρεπε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, είτε αυτό ήταν η ισοπαλία, είτε ήταν η νίκη.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών σε έναν δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο. Δημιουργήσαμε τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ πιο γρήγορα. Είναι απερίγραπτη η χαρά να πετυχαίνεις γκολ στα τελευταία λεπτά.

Συγχαρητήρια και στα παιδιά της Παναχαϊκής που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πιστεύω ότι ο κόουτς θα τα καταφέρει. Στα δύσκολα είναι παρών. Εμείς πήραμε μια νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad