Μπαξεβάνος: Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, ματς της χρονιάς με Καλλιθέα

Χανιά | 7 Μαΐου 2017, 21:41

Άδικο χαρακτήρισε για τον Κισσαμικό το αποτέλεσμα με τον ΑΟΧ ο Σπύρος Μπαξεβάνος, τονίζοντας ότι η ομάδα του δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και θα μπορούσε να "τελειώσει" το ματς στην ευκαιρία του Στογιάνοφ δύο λεπτά μετά το 0-1.

Ο 46χρονος προπονητής χαρακτήρισε ματς της χρονιάς πλέον για την ομάδα του αυτό που ακολουθεί με την Καλλιθέα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είπαμε πριν το παιχνίδι ότι αυτό το παιχνίδι αν μπορούσαμε να το κερδίσουμε θα μας έδινε μεγαλύτερη σιγουριά για τη συνέχεια. Νομίζω ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, αν μετρήσουμε τις τελικές που είχαμε στο παιχνίδι αυτό σε σχέση με του αντιπάλου, μένει μία πίκρα για την ισοπαλία σε εμάς. Τα παιδιά κάνανε πολύ μεγάλη προσπάθεια, σίγουρα μας λείπει το καθαρό μυαλό να τελειώσουμε κάποιες φάσεις λίγο πιο εύκολα και στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια. Είχαμε πάρα πολύ σημαντικές ευκαιρίες και είχαμε και μία πολύ σημαντική ευκαιρία με τον Στογιάνοφ μετά το 1-0 να μπορέσουμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Μία κατάσταση που μπορείς να την τελειώσεις με τη μία, προσπάθησε να κάνει κοντρόλ και τον πρόλαβε ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο αυτά έχει, νομίζω ότι από μία άτυχη στιγμή, χωρίς καν να δημιουργήσει κατάσταση ο αντίπαλος, βρέθηκε μέσα στην περιοχή κι έκανε καλό τελείωμα ο επιθετικός των Χανίων. Αυτό που μας μένει εμάς είναι η προσπάθεια, νομίζω ότι η προσπάθεια ήταν ικανοποιητική από τα παιδιά. Σίγουρα θέλουμε το καθαρό μυαλό, σίγουρα μετράει η πίεση, μετράει ο καιρός, η ζέστη… Αλλά είμαστε αποφασισμένοι να πάμε την επόμενη Κυριακή στο παιχνίδι αυτό που είναι όλη η χρονιά για εμάς να μπορέσουμε να κερδίσουμε την Καλλιθέα και να είναι τα πράγματα θετικά όπως τα θέλουμε. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα των Χανίων και πάμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν είναι ευνοϊκό αποτέλεσμα η ήττα της Καλλιθέας: «Σίγουρα ευνοεί, όταν μένουν από απόσταση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα αν δεν κερδίσεις εσύ την Καλλιθέα την Κυριακή είναι το ίδιο και το αυτό. Πρέπει να δείξουμε την ίδια αγωνιστικότητα, περισσότερο καθαρό μυαλό και να πάμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που τόσο πολύ το θέλουμε».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania