Μπαξενάνος: Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία

Χανιά | 31 Οκτωβρίου 2016, 23:02

Στα αντανακλαστικά που επέδειξαν οι παίκτες του μετά το γκολ που πέτυχε ο ΟΦΗ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σπύρος Μπαξεβάνος χαρακτηρίζοντας δίκαιο αποτέλεσμα το 1-1.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός του Κισσαμικού:

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο της χρονιάς για το πρωτάθλημα. Αυτό το παιχνίδι που περιμέναμε τόσο καιρό για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Είχαμε μία καλή εικόνα στο παιχνίδι του Κυπέλλου που συνδυάστηκε με νίκη, μια νίκη που έδωσε αυτοπεποίθηση στα παιδιά για το τι μπορούν να βγάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι αυτό το έβγαλαν πράγματι απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ, με άλλους στόχους από μας. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι, το οποίο ήταν μοιρασμένο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εμείς την υπεροχή, στο δεύτερο ο ΟΦΗ ήταν αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με μας. Ευτύχησε να προηγηθεί σε ένα χρονικό σημείο που δύσκολα μπορείς να αντιδράσεις.

Σίγουρα ανησυχήσαμε σε αυτό το χρονικό σημείο, αλλά τα παιδιά έχουν τη θέληση και την ικανότητα να μπορούν να κυνηγούν και να παίρνουν ό,τι καλύτερο μπορούν από κάθε παιχνίδι και αυτό εκείνη τη στιγμή ήταν η ισοπαλία, με το τέρμα που πέτυχαν. Αυτή η ισοπαλία για μένα είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Μπαίνουμε στο πρωτάθλημα με ένα καλό αποτέλεσμα για μας, απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ και από εκεί και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια σε ένα δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στο ξεκίνημα. Να ευχηθώ στον ΟΦΗ καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του στο τέλος της χρονιάς».

Estrella
/psiloritischania