Μπάτζιος, Σαρρής, Μπουρσέλης οι αρχηγοί

Εργοτέλης | 14 Οκτωβρίου 2020, 20:14

Ο Χρήστος Μπάτζιος, ο Γιώργος Σαρρής και ο Αντώνης Μπουρσέλης είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη που θα φορέσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού κατά την καινούρια αγωνιστική σεζόν.

/Bella Pizza

Παράλληλα συνεχίσθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Κρητικής ομάδας ενόψει της σέντρας του πρωταθλήματος, η οποία μετατέθηκε μία εβδομάδα αργότερα. Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Ανέβηκαν οι ρυθμοί στο σημερινό πρόγραμμα που εκτέλεσαν οι παίκτες μας το πρωί στο Παγκρήτιο στάδιο. Χαρακτηριστικά, η προπόνηση ήταν πολύ υψηλής έντασης με τους παίκτες να δουλεύουν πάνω σε ασκήσεις ταχυδύναμης με μπάλα ή χωρίς, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης, παιχνίδια περιορισμένου χώρου και χρόνου. Στο ιατρικό δελτίο ωστόσο προτέθηκε σήμερα ένα νέο πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Νίκο Πέϊο που υπέστη τράβηγμα στον γαστροκνήμιο στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο και γυμνάστηκε ατομικά κάτω απο τις οδηγίες του ιατρικού Team. Παράλληλα το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν και οι Σαρρής, Bote, Μπουρσελης, Πατρινός, Καπουράνης. Η αυριανή ημέρα θα περιέχει ξανά πρωινή προπόνηση.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad