Μπασιάς: Νιώθω πολύ υπερήφανος για αυτά τα παιδιά

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 24 Δεκεμβρίου 2017, 16:14

Στο athlitiko μίλησε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Παίδων με τον Πανακρωτηριακό, ο τεχνικός του ΣΥΝΚΑ, Μανώλης Μπασιάς.

synka telikos

Ο ίδιος θέλησε να συγχαρεί αρχικά τον Πανακρωτηριακό για την κατάκτηση του τροπαίου και στη συνέχεια τους δικούς του παίκτες για τη συνολική προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι και το τελευταίο αυτό παιχνίδι. 

Η δήλωση του Μανώλη Μπασιά στο athlitiko έχει ως εξής:

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανακρωτηριακου για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Κρίμα που μια τόσο όμορφη και φιλόξενη διοργάνωση στη μνήμη του αείμνηστου Βασίλειου Πατσαρίκα, έγινε κάτω από τόσο αντίξοες έως ακατάλληλες καιρικές συνθήκες γεγονός που στέρησε τη δυνατότητα να παιχτεί σωστό- ποιοτικό ποδόσφαιρο, ώστε ο τελικός να είναι το επιστέγασμα της πολύ καλής αγωνιστικής εικόνας και των δυο ομάδων σε αυτόν το θεσμό.

Ανεξάρτητα όμως από τις συνθήκες και το αποτέλεσμα για την ομάδα μας θα ήθελα να πω ότι νιώθω πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά, όχι μόνο για το σημερινό αγώνα, αλλά πολύ περισσότερο για τη συνολική τους προσπάθεια και εξέλιξη καθώς και για την σωστή νοοτροπία που έχουν χτίσει τόσο μέσα όσο και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους όλα αυτά τα χρόνια. Έχοντας συνδέσει το όνομα μου, μέσα από την «Ακαδημία Νέας Κυδωνιάς» με το κομμάτι του αναπτυξιακού ποδόσφαιρου στην πόλη μου, αισθάνομαι πολύ τυχερός που ανήκω στην οικογένεια της «Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝ.ΚΑ» η οποία έχει κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη υγιών χαρακτήρων, σωστών νοοτροπιών, αλλά και ολοκληρωμένων αθλητών στα τμήματά της.

Ταυτόχρονα όμως έχει τη φιλοσοφία και τον στόχο, αυτούς τους αθλητές, να τους υποστηρίξει και να τους δώσει την ευκαιρία να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο, συμβάλλοντας έτσι πρακτικά και ουσιαστικά στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στα Χανιά. Εύχομαι λοιπόν μέσα από το πολύ ταλέντο που υπάρχει , την σκληρή και οργανωμένη δουλειά, και τις ευκαιρίες που όλοι οι εμπλεκόμενοι με το χανιώτικο ποδόσφαιρο θα πρέπει να δημιουργούμε,αυτά τα παιδιά να έχουν την ανάλογη εξέλιξη και συνέχεια που τους αξίζει, κάνοντας όλους εμάς περήφανους. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στα παιδιά και των δυο ομάδων για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στον τελικό. Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad