Μπαμπάς ο Κουλιμπαλί

Πλατανιάς | 22 Φεβρουαρίου 2016, 14:47

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή μέρα για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, η σύζυγος του οποίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Μάλιστα, την ώρα που ο δεξιός μπακ από το Μάλι αγωνιζόταν με τον Πλατανιά απέναντι στον Παναιτωλικό, η σύντροφος της ζωής του πραγματοποιούσε τη γέννα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Είναι χαρακτηριστικό κιόλας ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κουλιμπαλί μίλησε στην κάμερα της Nova και σημείωσε σχετικά: «Είναι αλήθεια ότι δεν ήταν εύκολο για μένα καθώς την ίδια ώρα η γυναίκα μου γεννούσε το μωρό μας. Ομως εγώ έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Σε λίγες ώρες πάντως θα έχω την δυνατότητα να βρεθώ δίπλα τους. Ηθελα πολύ τη νίκη για να την αφιερώσω στη κόρη μου. Χάσαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι».

Σε σχετικό σημείωμα που εξέδωσε η χανιώτικη ομάδα αναφέρει ότι, «η ΠΑΕ Πλατανιάς, οι συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο του εύχονται τα καλύτερα για το νέο μέλος της οικογένειας Κουλιμπαλί».

Να σημειωθεί ότι ο Κουλιμπαλί βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Παρίσι, στο πλευρό της συζύγου του και κατά συνέπεια θα απουσιάσει από τις προσεχείς προπονήσεις της ομάδας του. 

Estrella
Auto KCS