Μπαλογιάννης: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια

ΟΦΗ | 21 Φεβρουαρίου 2021, 20:10

«Μπήκαμε μουδιασμένα και το πληρώσαμε» δήλωσε ο Κώστας Μπαλογιάννης για την ήττα του ΟΦΗ στα Ιωάννινα για να συμπληρώσει «είμαστε ο ΟΦΗ και μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση».

Αναλυτικά όσα είπε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Κρητικής ομάδας στη κάμερα της Nova για…

Το ματς στους “Ζωσιμάδες”: «Στα πρώτα λεπτά όπως γίνεται στα τελευταία παιχνίδια μπήκαμε μουδιασμένα και το πληρώσαμε, προσπαθήσαμε και παλέψαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, είμαστε ο ΟΦΗ και μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση.»

Το πρόβλημα της Κρητικής ομάδας στο γκολ: «Δεν έχουμε πετύχει πολλά γκολ φέτος, όταν δέχεσαι ένα γρήγορο γκολ είναι δύσκολο να αντιδράσεις, έπαιξε ρόλο η ψυχολογίας μας μετά το γκολ του ΠΑΣ.»

Την πίεση που έχει δημιουργηθεί: «Υπάρχει πίεση, αλλά δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, το κεφάλι ψηλά και σκληρή δουλειά, να δείξουμε ποιοι είμαστε και να ανατρέψουμε την κατάσταση.»

Την κατάσταση της υγείας του: «Είμαι πλέον καλά, πέρασα χωρίς συμπτώματα τον κορωνοϊό και είμαι εδώ για να κερδίζει η ομάδα του.»

Και οι δηλώσεις του σκόρερ της αναμέτρησης, Γιώργου Παμλίδη, στη κάμερα της Nova…

Για το παιχνίδι: «Θεωρώ ότι ήταν μια συνολική προσπάθεια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή και δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου, ενώ είχαμε και κάποιες ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πως δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε.»

Για το αν το παιχνίδι του ΠΑΣ έχει ωριμάσει: «Στον πρώτο γύρο, όταν τελείωναν τα παιχνίδια, όλο λέγαμε “να μας γίνει μάθημα”. Νομίζω ότι φτάσαμε σε ένα σημείο που μας έχει γίνει μάθημα και όταν καταφέρνουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ έχουμε τη δυνατότητα και την εμπειρία σαν ομάδα να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ και να παίρνουμε τις νίκες.»

Για το αν αυτή η νίκη τους απελευθερώνει: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι κομβικό για τη συνέχεια. Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι, δώσαμε χαρά και στον κόσμο, ο οποίος σήμερα γιορτάζει την απελευθέρωση της πόλης, γιορτάζουν 108 χρόνια ελευθερίας. Τους δώσαμε και εμείς μια χαρά παραπάνω, είναι πολύτιμη αυτή η νίκη για τη συνέχεια και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad