Μπαλογιάννης: Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΟΦΗ

ΟΦΗ | 13 Ιανουαρίου 2021, 20:52

Για την πορεία του στον ΟΦΗ, για τις μελλοντικές του επιδιώξεις, αλλά και για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ (αν και δεν κατέγραψε συμμετοχή στο πρωτάθλημα), αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Κώστας Μπαλογιάννης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ παραχώρησε συνέντευξη στη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού “Metropolis 95,5” και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο”.

Αναλυτικά όσα είπε για…

Την παρουσία στον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν σημαντική η επιλογή μου. Είναι μια ομάδα που έχει ένα ωραίο project, στηρίζει τα νέα παιδιά και έχει πλάνο πάνω σε αυτά για να μπορέσει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Σίγουρα θέλαμε περισσότερους βαθμούς και μπορούσαμε να τους πάρουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως. Μένουμε πιστοί στο πλάνο μας και συνεχίζουμε.»

Το αν είναι στόχος η έκτη θέση: «Σαν ομάδα θέλουμε να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι από πέρυσι. Αυτό είναι το μότο της ομάδας. Είχαμε αρκετές ατυχίες και έλειψαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες. Συνεχίζουμε και πιστεύω ότι αν είχαμε κόσμο στην έδρα μας θα είχαμε πάρει κάποια παιχνίδια πιο εύκολα.»

Το αν υπάρχει πίεση: «Πέρυσι ήμασταν στην εξάδα. Φέτος θέλουμε και πάλι να είμαστε εκεί. Υπάρχει σωστή διαχείριση. Υπάρχει πίεση, αλλά δεν μας επηρεάζει. Μετά από νίκη και από ήττα αντιδράμε το ίδιο.»

Την εξέλιξή του: «Είμαι ευχαριστημένος με την πορεία μου. Θεωρώ ότι ανεβαίνω σταδιακά, βήμα – βήμα. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ είναι καλή ευκαιρία για να αναδείξω το ταλέντο μου και να βελτιωθώ. Θα ήθελα να βγάλω κάποια πράγματα στο κομμάτι της δημιουργίας και στο επιθετικό τρίτο. Αυτό δουλεύω.»

Τον Γκαρσία και το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τι γίνεται στην πρώτη ομάδα. Τον είχα στη β’ ομάδα και ξέρω ότι τη βοήθησε πολύ και την ομάδα και εμένα. Δίνει το 100% για την ομάδα του και θα κάνει καλά πράγματα. Σίγουρα τον περιμένω.

Κοιτάμε όμως το δικό μας πλάνο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα περιμένουμε να γίνει ότι καλύτερο γίνει. Ο ΠΑΟΚ με έχει βοηθήσει και είμαι ευγνώμων αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα είμαι στον ΟΦΗ και θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack