Μπαίνουμε σε καθοριστική εβδομάδα για την έναρξη

Football League | 9 Οκτωβρίου 2016, 21:25

Ως καθοριστική για την έναρξη του πρωταθλήματος κρίνεται η εβδομάδα που ακολουθεί με τις ομάδες -ανάμεσά τους τον Α.Ο. Χανιά και τον Κισσαμικό- να ελπίζουν ότι θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις προκειμένου να ξεκινήσει η Φούτμπολ Λιγκ το ερχόμενο είτε το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο.

Ουσιαστικά αυτό περιμένουν άπαντες, τις… αποφάσεις δηλαδή για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με τα ενδιαφέροντα στοιχεία που καταγράφονται τις τελευταίες μέρες και ώρες να είναι τα εξής:

• Την Τρίτη (11/10) υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στον Στέλιο Σφακιανάκη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, μία συνάντηση η οποία θα μπορούσε να φανερώσει πολλά.

• Τη Δευτέρα (10/10) μεσημέρι εν τω μεταξύ υπάρχει ΔΣ στη Φούτμπολ Λιγκ αλλά όλα περικλείονται γύρω από την συνάντηση Σφακιανάκη – Κοντονή.

• Η Φούτμπολ Λιγκ έστειλε εξώδικο στη Σούπερ Λιγκ αξιώνοντας την εξόφληση οφειλής, ποσού 450.000 ευρώ και αναμένονται τα νεότερα.

Ολα τα παραπάνω συνθέτουν λοιπόν μια αλυσίδα καταστάσεων, με το ζητούμενο να είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα της Φούτμπολ Λιγκ και να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα. 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad