Μπάχαλο και με τα… πιστοποιητικά! 13 στους 18 δεν έχουν (ακόμη)

Football League | 17 Οκτωβρίου 2016, 18:16

Ενα πραγματικό μπάχαλο εξακολουθεί να καταγράφεται στη Φούτμπολ Λιγκ, παρότι αποφασίστηκε η έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες ομάδες (οι 13 από τις 18) "μπαίνουν" στο πρωτάθλημα χωρίς να έχουν λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής!

Σημειώνεται ότι ότι η διαδικασία έγκρισης δεν έχει ολοκληρωθεί και όχι γιατί δεν έχουν πάρει οι ΠΑΕ πιστοποιητικό. Παρόλα αυτά, η είδηση παραμένει ότι μονάχα οι 5 από τις 18 συμμετέχουσες ομάδες του πρωταθλήματος έχουν λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ που πρόκειται για τις ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός, Πανθρακικός και Σπάρτη. Ανάμεσά τους έτσι δεν είναι ο Α.Ο. Χανιά ούτε και ο Κισσαμικός (για την ώρα, με αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν “τώρα”). 

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ακόμα ότι την περσινή σεζόν γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, τα παιχνίδια Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου και Πανελευσινιακός – Παναχαϊκή δεν είχαν οριστεί στην πρεμιέρα γιατί ο Πανσερραϊκός και η Παναχαϊκή δεν είχαν λάβει ακόμα πιστοποιητικό! Φέτος, όχι μόνο… δύο δεν είναι οι ομάδες που δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια, αλλά ουσιαστικά “μιλάμε” σχεδόν για όλες!

Με λίγα λόγια, το πρωτάθλημα ξεκινά χωρίς ουσιαστικά το σύνολο σχεδόν των ομάδων να έχει πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής!  

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad