Μουνάφο: Όταν παίρνεις ένα βαθμό μακριά από το σπίτι σου είναι καλό

Πλατανιάς | 25 Ιανουαρίου 2016, 23:44

Ευχαριστημένος από το βαθμό στο Καυτανζόγλειο είναι ο Μουνάφο, αν και όπως δήλωσε, ο Πλατανιάς θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό αμυντικό μέσο: «Πάντοτε, όταν παίρνεις ένα βαθμό μακριά από το σπίτι σου είναι καλό. Σίγουρα πάντως είχαμε ευκαιρίες και αυτό που μένει, είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Πιστεύω ότι και ο Ηρακλής στα πρώτα λεπτά είχε 2-3 καλές ευκαιρίες και αν έβαζε εκεί το γκολ θα ήταν διαφορετικά. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ανοικτό, έκαναν και οι δύο ομάδες φάσεις. Εμείς όπως πάντα προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή, να κρατήσουμε την μπάλα κάτω, να παίξουμε από δεξιά κι αριστερά και να κάνουμε φάσεις και μετά τα πρώτα λεπτά πιστεύω, μιας και το γήπεδο ήταν δύσκολο για μας, αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα και να έχουμε ευκαιρίες ώστε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε, αλλά και ο βαθμός όταν δεν μπορείς να κάνεις γκολ τις ευκαιρίες, είναι καλός».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια τώρα στην έδρα μας με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης. Είμαστε μια καλή ομάδα και απέναντι σε αυτές τις δύο ομάδες στον πρώτο γύρο είχαμε κάνει δύο πολύ καλά παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε, είναι να συνεχίσουμε έτσι, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε βαθμούς».  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad