Μουνάφο μέχρι τα… 36 στον Αστέρα Τρίπολης

Super League 1 18 Μαΐου 2021, 13:42

Ο Χουάν Μουνάφο είναι η επόμενη ανανέωση στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός μέσος επέκτεινε σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αστέρα τη συνεργασία του με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ενδεχομένως, αυτό να είναι κιόλας το τελευταίο συμβόλαιο στην καριέρα του τουλάχιστον στον Αστέρα Τρίπολης για τον Μουνάφο, ο οποίος είναι ήδη στα 33 του χρόνια. Με πολύ μεγάλη προσφορά στους Αρκάδες, στους οποίους συνολικά έχει αγωνιστεί για 6,5 χρόνια, εκ των οποίων τα 4 τελευταία είναι μετά την αποχώρηση του από τον Πλατανιά.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Juan Manuel Munafo Horta. Το νέο συμβόλαιο του Munafo με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024.

Οι δηλώσεις του Μουνάφο:

“Νιώθω πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΑΣΤΕΡΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Καϋμενάκη και τον κύριο Μπάκο για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για τα επόμενα τρία χρόνια. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους εκείνους που εργάζονται σε αυτή την οικογένεια που ονομάζεται ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την αγάπη που μου δείχνουν κάθε ημέρα. Επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο της Τρίπολης, τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ για τα μηνύματα αγάπης που μου έχουν στείλει όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω ότι του χρόνου θα τους έχουμε μαζί μας στο γήπεδό μας να μας δίνουν δύναμη. Είμαι περήφανος που θα συνεχίσω να φοράω αυτή τη φανέλα και σίγουρα θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας”.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad