Μουνάφο: Μας περιμένουν δύο πολύ σημαντικές εβδομάδες

Πλατανιάς | 15 Ιουλίου 2016, 18:23

Με διάθεση για δουλειά εν όψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που ακολουθεί στη Βουλγαρία παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Χουάν Μουνάφο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή του Πλατανιά: «Εχουμε αρχίσει να δουλεύουμε εδώ και δύο εβδομάδες. Πάμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σημαντικό ότι έχει από πέρσι αρκετούς παίκτες που συνεχίζουν να παίζουν μαζί. Είναι καλό γιατί ξέρουμε ο ένας τον άλλο, γνωρίζουμε τον προπονητή και μας περιμένουν δύο πολύ σημαντικές εβδομάδες. Θα είμαστε στο εξωτερικό, μακριά από τις οικογένειές μας και την πόλη μας και το σημαντικό είναι να βάλουμε όλο το μυαλό μας σε κάθε προπόνηση και στα φιλικά για να ετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα. Οι επόμενες εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές γιατί η φυσική κατάσταση που θ’ αποκτήσουμε θα μας κρατήσει όλη τη χρονιά».

Για το αν μπορεί να πάει καλύτερα τη νέα χρονιά ο Πλατανιάς: «Σίγουρα. Πάντα πρέπει να κοιτάς παραπάνω. Πέρσι κάναμε έναν β’ γύρο πάρα πολύ καλό που μας πήγε ψηλά. Σίγουρα φέτος πρέπει  να ξεκινήσουμε καλύτερα από πέρσι και αφού ξεκινήσουμε καλά, μετά θα κοιτάξουμε παραπάνω».

Για το ότι φέτος ξεκινάει ο ίδιος από την αρχή της προετοιμασίας με τον Πλατανιά: «Η προετοιμασία είναι πάρα πολύ σημαντική. Πέρσι την έχασα γι’ αυτό κι έλειψα από τα πρώτα παιχνίδια αλλά τώρα θα είναι καλύτερα για μένα εν όψει της νέας χρονιάς».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad