Μοστιτσόγλου και Διακάκης προετοιμάζονται για το παγκόσμιο

Κανόε καγιάκ | 8 Ιουνίου 2023, 15:45

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία για δύο αθλητές του ΝΟ Χανίων οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κανόε καγιάκ σπριντ που θα διεξαχθεί μέσα στον Ιούλιο στην Ιταλία.

Kritiko Ergastiri

Πρόκειται για τους Ομηρο Μοστιτσόγλου και Νικόλαο Διακάκη.

Το δελτίο Τύπου του ΝΟΧ:

Σε έντονους ρυθμούς προετοιμασίας αναμένεται να βρεθούν αρχής γενομένης από την προσεχή Κυριακή 11 Ιουνίου οι Ομηρος Μοστιτσόγλου και Νικόλαος Διακάκης εν όψει της συμμετοχής τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κανόε καγιάκ σπριντ.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Auronzo της Ιταλίας μεταξύ 5 και 9 Ιουλίου, συμμετέχοντας προηγουμένως σε δύο καμπ προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα, τα οποία έχουν προγραμματιστεί μεταξύ 11-18 Ιουνίου και 25 Ιουνίου μέχρι 1 Ιουλίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΝΟ Χανίων, Μανώλης Αγγελάκης, τονίζει τα εξής: «Η συμμετοχή για τους δύο αθλητές μας τόσο στα καμπ όσο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αποτελεί την επιβράβευση της συνολικής τους προσπάθειας κατά τη διάρκεια της φετινής μακρόχρονης αγωνιστικής προετοιμασίας τους».

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος κανόε καγιάκ, Νικόλαος Κουριδάκης συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές τους, Μανώλη Αγγελάκη και Αντώνη Λαδά για την εξαιρετική και επίμονη δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια και τους εύχεται καλή επιτυχία σε αυτούς και σε όλη την ελληνική αποστολή.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως έχει ξεκινήσει νέες έγγραφες σε κανόε καγιάκ και SUP για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω. Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 17:00 – 19:00 στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας.

Πληροφορίες Μαν. Αγγελάκης 6977245423. 

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad