Μοσχάτο: Χειρουργική επέμβαση στον Άγιο Νικόλαο

Γ' Εθνική 26 Φεβρουαρίου 2023, 20:46

«Στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου έγινε μία απόλυτα πετυχημένη "χειρουργική" επέμβαση με θύμα την ομάδα μας και θύτες το διαιτητικό τρίο» αναφέρει η ΑΕ Μοσχάτου για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον ΑΟΑΝ.

Ο ΑΟΑΝ πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του με τον Αντώνη Ανδρουλάκη στον πάγκο του, επικρατώντας με 1-0 του Μοσχάτου.

2/2 με Ανδρουλάκη για τον ΑΟΑΝ

Η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τα παράπονά της από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον ΑΟΑΝ:

«Σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου έγινε μία απόλυτα πετυχημένη “χειρουργική” επέμβαση με θύμα την ομάδα μας και θύτες το διαιτητικό τρίο της αποψινής αναμέτρησης.

Πρώτα με το πέναλτι που δεν δίνεται στο πρώτο ημίχρονο στον Τζωρτζάτο που δέχτηκε πάτημα από αντίπαλο.

Εν συνεχεία με τις ακατανόητες κάρτες οι οποίες εν όψει και των επόμενων αγώνων που έχουμε με Κρητικές ομάδες με τις οποίες παλεύουμε για τον υποβιβασμό, ουσιαστικά, μας αποδεκατίζουν.

Και όπως έχουμε πει και παλαιότερα, εκφράζουμε προβληματισμό για την εντοπιότητα των διαιτητών σε αγώνες μας με Κρητικές ομάδες οι οποίοι επανειλημμένα έχουν σφυρίξει εναντίον μας.

Και επειδή αναφερόμαστε σε διαιτητικές αδικίες να θυμηθούμε το ακυρωθέν γκολ του Ψυχογιού στον πρώτο γύρο το οποίο δεν θα ακύρωνε ούτε ο Πρόεδρος του Αγίου Νικολάου με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο του.»

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad