Μονόδρομος το “τρίποντο” με Πανσερραϊκό

Χανιά | 21 Δεκεμβρίου 2017, 11:42

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικό στο παιχνίδι που δίνει στις 3 το μεσημέρι απέναντι στον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη θέλει να κερδίσει μετά από αρκετό καιρό και να κλείσει έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο 2017.

/Bella Pizza

Το παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετά τον επιτυχημένο βαθμό που απέσπασαν στην έδρα της Δόξας Δράμας δεν θέλουν ν’ αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και να την “πατήσουν” πάλι όπως με τη Σπάρτη. Ετσι, η κατάκτηση των 3 βαθμών αποτελεί αυτοσκοπό για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, καθώς θα τον βοηθήσει να αναρριχηθεί ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και να μπορέσει να κάνει καλές γιορτές.

Εκτός πλάνων για τον τεχνικό της ομάδας βρίσκονται δύο από τους σημαντικούς παίκτες, όπως είναι ο Ξύδας και ο Μάρκοπουλιώτης. Ο πρώτος θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος επειδή την Τετάρτη αγωνίστηκε στο Κατάρ με την εθνική Ελπίδων.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Δραγάτης (Αν. Αττικής), με βοηθούς τους Μητάρη (Αν. Αττικής) και Μαυραντωνάκη (Ηρακλείου), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Κουναλάκης (Ηρακλείου).

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad