Μονόδρομος η νίκη! Στις 3 με Αναγέννηση Καρδίτσας

Χανιά | 26 Μαρτίου 2017, 11:42

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Κισσαμικό στο απογευματινό (15:00) παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, την οποία υποδέχεται στα Περβόλια. Μάλιστα, εφόσον τα καταφέρει θα φτάσει τους 7 βαθμούς στα τρία τελευταία ματς, κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή.

Η ομάδα του Καστελίου δεν θέλει ν’ αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, απέναντι κιόλας σ’ έναν αντίπαλο που κατάφερε να κερδίσει στον α’ γύρο εκτός έδρας, αντίθετα ευελπιστεί να δώσει συνέχεια μετά την εκτός έδρας ισοπαλία που πήρε στη Σπάρτη και να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Στη διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Λαζαρίδης, Πολίτης, Παντελάκης, Μπουγαΐδης, Σελινιωτάκης, Τσερκέζος, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Γκούμας, Ψιάνος, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ, Κίκε, Θέος, Νικόλτσης, Μάντζης, Στογιάνοφ, Μίλιτς.

Διαιτητής είναι ο Δημητρόπουλος (Δυτικής Αττικής), βοηθοί οι Κουράκης (Ηρακλείου) και Νικολάδος (Αθηνών) και 4ος διαιτητής ο Κουναλάκης (Ηρακλείου).

Estrella
/psiloritischania